Valaki adna a telekinézsre 1rövid módszert mint például ne gondoljak másra csak a koncentrációra?
nem is csodálom hogy Magyarországon ennyi hülye majom van aki nem tud rendes választ adni egyáltalán minek jöttök ide
fszságokat írogatni????!
rendben akkor mostantól én is így viselkedek minden kérdéseteknél! -.- féleszű kockák
A fentebbi oldalt amit valamelyik kommentelő belinkel inkább hanyagold nem hiteles közel sem. Sőt mondhatnám hogy inkább egy szerepjáték leírása mintsem hiteles forrás.
Tanács: Ne azért akard megismerni ezeket a képességeket erőket mert valamiféle hatalmat vársz tőlük mert valakik heccelnek buta módon. Azért akard mert ez a tudás teljesebbé teheti a világképed.
Azt pedig ne hidd hogy egy-két hét alatt csodák fognak történni.
Lassan 8 éve foglalkozom a témával több tucat gyakorlatot rágtam át s nem kevés irodalmat olvastam el s mondhatom hogy van akik életük egésze alatt fejelesztenek ki egy egy képességet.
Azt is tisztázni kell hogy habár ezen képességek bennünk vannak azért ez nem olyan mint egy mosógép hogy megveszed aztán működik plusz ott van a használati utasítás azt hadd szóljon. Nem. Ezekhez látásmód kell nyitottság türelem és megértés. És legfőképp kíváncsiság, akarat és kitartás hogy éveket tudj rászánni és napi szinten tudj foglalkozni vele. Ha ez nincs meg akkor kár belekezdeni. Ha majd az térzed hogy ez lényeged része hogy ha nem tudod hogyan is zajlik mindez de tudni akarod mindennél jobban akkor kezdj bele.
s itt kell megjegyzenem hogy nem véletlen mondják hogy ezekre születni kell, hiszen emberpróbáló feladatról van sző.
haverjaidnak üzenem hogy ha nem akarnak nagyobb károsodást szenvedni a nem tudásuk miatt inkább hagyják abba a hülyéskedést és heccelést.
Mert egyértelmű hogy nem csekély veszéllyel jár a dolog és felelősséggel sok sok emberért és nem kevesebbért mint magadért.
minden esetre két hitelesebb forrás: Egely György pszichikus erők, Denning és Philip a pszihikus erők használatáról.
Mindkét könyvet olvastam s azt tudom mondani hogy az első a tudomáányosságával a második inkább a spirituálisabb oldalával járulhat hozzá a tapsztaláshoz.
NE HIGYJ EL MINDENT AMIT NETEN OLVASOL!!
Jó tapasztalást!
Ui: Ha kérdésed van küldj privátba üzenetet és igyekszem válaszolni!
www.telekinesis.atw.hu
saját oldalam, valós dolgokkal
Teljes komolysággal mondhatom, most kerestem utána a neten és tudom hogy a kérdezőt lehet egy kicsit lelkileg bántani fogja de ez a színtiszta igazság az ügyben:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!