Valaki adna a telekinézsre 1rövid módszert mint például ne gondoljak másra csak a koncentrációra?
igen tudod bizonyítani hogy nem létezik a telekinézis? hogy? mutasd már meg.
annyi nem lesz elég hogy nem tudod megmoccantani a tárgyat az elméddel mert nem tudod és amúgyis az volt a kérdés hogy tud vki rá 1rövid módszert nem pedig az hogy most ideírogasd hogy ez nem létezik stb
és van humorom de ez nem volt vicces mert ez már fáj
én nem sz@rtam be mert tudtam hogy 1moderátor nem fog 10ezer válaszhoz elmenni tehát mi is a probléma ?
Mi kell ennél több bizonyíték? Se én nem tudok tárgyakat megmozdítani a pusztán a tudatommal, és ahogy értelmezem a kérdésedet Te sem... Ez ugyan még nem bizonyít tényleg semmit, de szerintem Te is és én is ismerünk egy csomó embert, akik szintén nem tudnak... Tehát levonhatjuk a konzekvenciákat, és minden egyebet, hogy nem létezik... Nem kell bizonyítanom semmit, elég ha a büntetőjogra gondolok, és hasonlóságot vonok: A telekinézis olyan, mint a bűncselekmény, amíg nincs pert döntő, meggyőző bizonyíték, addig bűncselekmény sincsen... Ezen a vonalon a bizonyítási eljárás felesleges, mivel nincs bizonyíték amit elemezni lehetne...
Az eljárás bizonyíték hiányában lezárva... Fellebbezésnek helye nincsen...
Kedves Kérdező!
Ön mennyiért jutott hozzá ehhez az alig használt agyhoz? Csak mert szerintem átverés áldozata lett...
nagyon közel kedves másnapos gyökér.
barátaim megtudják csinálni simán de folyton rám ugatnak hogy titok.
ezért kérdeztem meg itt!
ÉS ISMÉTLEM AKI ILYEN HÜLYE AZ NE ÍRJON IDE! MERT NEM EZ VOLT A KÉRDÉS! OFFÉRT NEM BOCSÁLTOK MEG!
"BOCSÁLTOK MEG!"
Ezt írja ez a farok kérdező. Ki kellene telekinézissel mozdítani onnan azt az "L" betűt, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!