Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátán nevezhető az angyali...

Sátán nevezhető az angyali dimenzió konteósának?

Figyelt kérdés
Hasonlóan az emberi világ konteósaihoz, megkérdőjelezi a mindenkori hatalom narratíváit.

jan. 15. 08:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%
Amúgy elmondanám, hogy folyamatosan Az ördög ült a trónon, bárhogyan is nevezi a modern társadalom. A most kíváncsi lesz rá, kapcsolja be a tévét 20.-én és nézze be a beiktatási ceremóniát.
jan. 16. 09:29
 12/17 anonim ***** válasza:

"Az ördög ült a trónon, bárhogyan is nevezi a modern társadalom."

Ő volt az Isten helyén? Nahát. Átadta neki az uralmat az Úr? Lehet minket is a gonosz teremtett? Ezért vagyunk ilyen gonosz, kicsinyes megátalkodott gazemberek? -😒

jan. 16. 09:33
 13/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
21%

10. Szóval sem állítottam, hogy létezne a valóságban, csupán a hitbéli történetről beszéltem, ami az alapműveltséghez tartozik. Ilyen dolgoknál nem illik forrásért reklamálni. Nem vet jó fényt (lucis, latinul).

Különben sem vagyok az a típus, aki vaktában letagadnék valamit, amit nem is ismerek egyáltalán. Ez egy nagy mese, Biblia néven is fut.

Neked is illene tudni, hogy nagyjából az angyalok harmada állt Lucifer pártjára. Ők ráfáztak, miután kitaszíttattak.

Hadházy Ákost nem tudom, talán csak ironizáltam. Hülyének nézel biztos, jóindulat.

Forrás:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

jan. 16. 10:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Te sosem dolgozol?
jan. 16. 10:06
 15/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

14.

Offolni szabálytalan, de te kérdezted: én már bizonyítottam az életben, vállalkozásom régóta lehetővé teszi, hogy ráérek. Csak ezt nem tudta az Ezotériában, amelyik tavalyelőtt megfenyegetett, hogy elüldöz engem innen, a véleményem miatt. Veszekedések provokálásával, meg mindenféle "gerinces" húzásokkal, skizoid dolgaival, szólásszabadság megsértésével.

Ezoterikus.

De ezáltal csak jobban felhúzott, így megkedveltem ezt a rovatot.

jan. 16. 10:42
 16/17 A kérdező kommentje:
Mi is szeretünk, Szervizmérnök úr.
jan. 16. 16:07
 17/17 anonim ***** válasza:
15os és ?
febr. 5. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!