Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha meghalok a pokolba akarok...

Ha meghalok a pokolba akarok menni, ezzel van valami baj?

Figyelt kérdés

2024. máj. 25. 01:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Semmi baj nincs vele. Én is az alvilágba fogok kerülni, mert sátánista vagyok.
2024. máj. 25. 02:43
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Én meg a Bastion-ba akarok kerülni a Shadowlands-ben, amikor a WoW karakterem meghal.
2024. máj. 25. 02:55
 3/13 A nagy Levin ***** válasza:
69%
Megértelek. Szarabb a klíma, de több az ismerős.
2024. máj. 25. 06:05
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Annyi a gond ezzel, hogy nem kívánságműsor. Vagy hát gondolom, hogy nem az. :) Nem hiszem, hogy sorban állnak a lelkek és dönthetnek arról, hogy a Valhallába tartó buszra szállnak-e fel, a Nirvanaba vezető metróra, vagy az Újjászületés villamosra...
2024. máj. 25. 07:12
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

Az a gond, hogy nem létezik.

De ha létezik is, nem tudod, milyen.

2024. máj. 25. 07:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Van

Az hogy ez nem kivansagmusor

Nem te dontod el hova fogsz menni

2024. máj. 25. 08:12
 7/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Csak szeretnél.

Minden vallásban megtalálható néhány büntetőszankció, ami azt célozza, hogy az emberek féljenek és jól viselkedjenek.

De mára a mesék helyét is a valós igazságszolgáltatás váltotta fel, ha nem is hibátlanul, de ez van.

2024. máj. 25. 08:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az emberek többsége a Poklot úgy képzeli el, mint valami forró tengerpart, szexi csajokkal.

Valahogy úgy tudom elképzelni, ahogy Dante megírta. Örök kín és szenvedés attól függően, ki melyik körbe kerül.

2024. máj. 25. 12:44
 9/13 anonim ***** válasza:
63%

#8 És a Mennyország? Tele unalmas vén f.szokkal, állatok nélkül, mert nekik a tanítás szerint ugye nincs lelkük, nem is tudnak a Mennybe jutni... És akkor gondolom növények sincsenek, mert se lélek, se állat, ami beporozza őket...

Inkább görgetek egy rohadt nagy követ felfelé a hegyen az idők végezetéig EGYEDÜL, mint hogy ezeket a nyomorultakat kelljen elviselnem egy másik élettelen kőkupac tetején...

2024. máj. 25. 13:01
 10/13 anonim ***** válasza:
De hiszen már a pokolban vagy! Ennél lejjebb csak az van, ha itt ragadsz az asztrális síkon halálod után...
2024. máj. 26. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!