Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek valami nagy...

Szerintetek valami nagy változás lesz a Földön pár éven belül? Pl. dimenzióváltás?

Figyelt kérdés
Sokan ezzel magyarázzák, hogy egyre cudarabb állapotok vannak, kíváncsi volnék a véleményetekre.
2021. máj. 4. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Egy üveg Jameson után én is tudok teret és dimenziót váltani.
2021. máj. 4. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Kiváncsi lennék hogy hogyan is magyarázzák pontosabbanxd.
2021. máj. 4. 15:59
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Mit értesz "dimenzióváltás" alatt?
2021. máj. 4. 16:06
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
És kik azok a "sokan"?
2021. máj. 4. 16:12
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Nos, szokj le a cigiről, drogokról akkor nem lesz semmi gond.
2021. máj. 4. 17:00
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező! Elég megnézni egyes hozzászólások tartalmát és magad is láthatod, hogy elbutulás van. Még a kérdésedet sem értik.

Szerintem egyértelmű, hogy változásra szorul a világ és most folyik az előválogatás. Azt nem tudom, hogy dimenzióváltás mikor lesz, de a tömegmanipuláció, lebirkásítás, rabszolgásítás őrült tempóban folyik. Láthatod, ha szét nézel. Gyakorlatilag szakadék felé haladunk, de a többség csak a nyaralásig lát el, akik pedig tovább, azokat üldözik, nevetségessé teszik..

Ébredésre, tudatosodásra lenne szükség sürgősen és nem az elnyomó hatalom kiszolgálására!

2021. máj. 4. 17:15
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Brit tudósok szerint négy év múlva zuhan a földre egy UFÓ buldózer, és akkor minden 2 dimenzióssá fog válni. Csak az a baj hogy lehet hogy nem éljük túl.
2021. máj. 4. 18:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Megtörtént-történik a váltás jelenleg is, a bolygó màr magasabb vibrációs minőségbe lépett. Nagyon nagy mennyiségű karma halmozódott fel a bolygóban az elmúlt évezredekben, ez folyamatosan felszínre fog törni viharokban, földrengésekben, természeti katasztrófákban.
2021. máj. 4. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az északi és a déli mágneses pólusok felcserélődésére (pólusváltásra) nagyobb az esély, ami alapjaiban fogja megváltoztatni a bolygónk éghajlati eloszlását (Edgar Cayce szerint ahol eddig hideg vagy szubtrópusi volt a klíma, az trópusivá válik, vagy hogy a világ tengerparti területei mind víz alá kerülnek - gondolom a sarki-, és magashegységi jégterületek elolvadása miatt). Átlagosan 200-250 ezer évente történik meg, az utolsó olyan 700 ezer éve lehetett (szóval egy ideje aktuális már).

Dimenzióváltás alatt én a jelenlegi Halak korszakából (hit, engedelmesség) a Vízöntő korába (tudás, szabadság) való átmenetre tippelnék, az lehet akkora mértékű - gondolom én.

2021. máj. 4. 20:39
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Még a mi életünkben kiderül hogy lapos a föld...
2021. máj. 5. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!