Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kedves manifesztálók, boszik....

Kedves manifesztálók, boszik. Hogyan tudok meleg férfit hetero nőként heteróvá/biszexuálissá tenni? 2 évig voltunk együtt, többi lent

Figyelt kérdés

Tökéletes férfi, mintha én manifesztáltam volna be. Izmos,ad a külsejére, úgy táplálkozik, ahogy én is. Abban a szakmában, amit leírtam, van jogsija..szóval hihetetlen.

Saját szavaival, miután lebuktattam, azt mondta, úgy nagyjából a kettő között van (tehát meleg és hetero között) nem tudom miért nem a biszexuális szót használt. Annyi a baj még, hogy muszlim :( náluk ez tabu. Könyörgöm tapasztaltak segítsetek. Nagyon sok mindent manifesztáltam eddig sikeresen, de ez így mi a jó isten :(

#mágia #Mankfesztáció
szept. 19. 07:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

18:

"Valaki férfinak születik, valaki nőnek, valaki a kettő között. "

A szexuális orientáció és az identitás két külön dolog. A meleg férfiak nem nőiesebbek attól hogy melegek, és a transzok sem feltétlenül a választott nemükkel ellenkezőhöz vonzódnak.

szept. 24. 11:45
 22/30 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

21.

Nyilvánvalóan igyekeztem egyszerűsíteni és tömöríteni.

Ma már mindenki tudja, hogy sokféle árnyalata lehet a szivárványnak.

Csak most nem az volt a lényeg.

szept. 24. 13:36
 23/30 anonim ***** válasza:
77%
A pasas se meleg, se biszex, csak szabadulni akart essóessben ettől a hibbant nőtől. Az egészben az a legijesztőbb, hogy ezt a nő föl se fogja, mert a kártyák mást mondtak neki. Manifesztálj magadnak egy kevés józan észt baszki!
szept. 25. 03:10
 24/30 A kérdező kommentje:
Te manjfesztàlj magadnak józan észt irigy nőtlen kutyaaaa. Mit nem értesz azon, hogy meleg? Írj privátot és egytől egyig leírok minden b#zis jelet
szept. 25. 20:43
 25/30 anonim ***** válasza:
Írd le itt.
szept. 25. 21:57
 26/30 anonim ***** válasza:

24:

Ez egy névtelen fórum, simán ideírhatnád, senki nem derítené ki, hogy kicsoda vagy.

El tudom képzelni... rózsaszín inget hordott, nem gyűlöli a melegeket és nem szereti a focit.

szept. 26. 08:10
 27/30 anonim ***** válasza:

Ilyen stílussal senki nem fog ám neked segíteni. Kinek képzeled magad? Te jöttél ide segítséget kérni, akkor illene úgy is viselkedni, hogy az embernek legyen is kedve hozzá.

Egyébként már leírtam, mint hozzáértő, hogy ilyet bizony nem lehet, akkor se, ha neked ez nem tetszik. Ilyen szöveg után pedig már sem.

szept. 26. 08:44
 28/30 anonim ***** válasza:
54%
Leírtuk a kib#szott kérdésedre a kib#szott választ, hogy NEM LEHETSÉGES. Most pedig takarodj innen
szept. 26. 09:48
 29/30 A kérdező kommentje:
Kutyák vagytok mind takarodjatok ti
okt. 21. 10:01
 30/30 anonim ***** válasza:
Van valami változás kedves kérdező?
dec. 14. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!