Kedves manifesztálók, boszik. Hogyan tudok meleg férfit hetero nőként heteróvá/biszexuálissá tenni? 2 évig voltunk együtt, többi lent
Tökéletes férfi, mintha én manifesztáltam volna be. Izmos,ad a külsejére, úgy táplálkozik, ahogy én is. Abban a szakmában, amit leírtam, van jogsija..szóval hihetetlen.
Saját szavaival, miután lebuktattam, azt mondta, úgy nagyjából a kettő között van (tehát meleg és hetero között) nem tudom miért nem a biszexuális szót használt. Annyi a baj még, hogy muszlim :( náluk ez tabu. Könyörgöm tapasztaltak segítsetek. Nagyon sok mindent manifesztáltam eddig sikeresen, de ez így mi a jó isten :(
18:
"Valaki férfinak születik, valaki nőnek, valaki a kettő között. "
A szexuális orientáció és az identitás két külön dolog. A meleg férfiak nem nőiesebbek attól hogy melegek, és a transzok sem feltétlenül a választott nemükkel ellenkezőhöz vonzódnak.
21.
Nyilvánvalóan igyekeztem egyszerűsíteni és tömöríteni.
Ma már mindenki tudja, hogy sokféle árnyalata lehet a szivárványnak.
Csak most nem az volt a lényeg.
24:
Ez egy névtelen fórum, simán ideírhatnád, senki nem derítené ki, hogy kicsoda vagy.
El tudom képzelni... rózsaszín inget hordott, nem gyűlöli a melegeket és nem szereti a focit.
Ilyen stílussal senki nem fog ám neked segíteni. Kinek képzeled magad? Te jöttél ide segítséget kérni, akkor illene úgy is viselkedni, hogy az embernek legyen is kedve hozzá.
Egyébként már leírtam, mint hozzáértő, hogy ilyet bizony nem lehet, akkor se, ha neked ez nem tetszik. Ilyen szöveg után pedig már sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!