Van annak valami paranormális, természetfeletti oka, hogy olyan cukiságokkal élhet együtt az emberiség, mint a pingvinek, vidrák és a fókák?
Mármint elég nagy véletlen és szerencse kellett hozzá, hogy a szuperintelligens, de romlott lelkű fajunk olyan más fajokkal élhessen együtt a bolygón, amik ennyire cukik.
Ha megnézzük milyen állatok uraltak azt az ökológiai fülkét (tengerpart, vízpart) korábban...hát ritka ocsmány népségek voltak. Még a bálnák ősei is jaj de csúnyák a rekonstrukciókon.
Szóval arra gondoltam, hogy ez nem lehet véletlen. Pont az ember megjelenésével eltűnnek ezek a nagyon szörnyű tengerparti állatok és a helyüket cukiság túladagolások veszik át.
Ez lehet a teremtő vagy az angyalok ajándéka a fajunknak?
Esetleg a tündéri nemesség és szépség, ami kiveszett az emberi faj lelkéből a pingvinek, vidrák és fókák képében manifesztálódott újra ebben a dimenzióban?
Szerintem is....nagyon szerencsések vagyunk.
A világegyetem számtalan helyéről lett nekünk összeválogatva ez a rengeteg élőlény.
Jó vicc, a vidrák annyira cukik, hogy bébi fókákat erőszakolnak meg, amíg a fóka el nem pusztul, a hím vidrák túszul ejtik a kis vidrákat és addig nem engedik el őket, amíg a nőstény vidrák élelmet nem hoznak, párzáskor a hím kb 1 órán keresztül a víz alá nyomja a nőstény fejét, ezt nem éli túl mindegyik.
A fókák meg pingvint esznek...
Egyedül a pingvinekről nem tudok mondani semmit, igaz annyira nem is ismerem a természetüket.
Szóval szerintem értékeld át az írásodat!
Szerintem kevered a dolgokat. A fiatal fókák szoktak néha pingvineket erőszakolni.
Amúgy meg minden állatnál máshogy működik a párválasztás. Ami nálunk erőszakos, az nem biztos, hogy náluk is. Mindenkinél más a tökéletes partner és nekik az az elsődleges, hogy túléljenek vadon.
Ne feledjük, hogy az ember hozta magával a bűnt a Földre az engedetlenségével, előtte nem léteztek ilyen problémák.
Mindenesetre ez független a cukiságuktól. Ettől még zabálnivalók maradnak.
Az angyalok közt is a legszebb a leggonoszabb. De ez nem változtat a tökéletességén, hibátlan alakján.
A jó és rossz dolgok járhatnak kéz a kézben egymással. Mint az emberi intelligencia vagy emberi romlottság is ilyen azt hiszem.
Jin-jang.
"az erőszak állatvilágban is ugyanazt jelenti mint nálunk"
Na ezt miből gondolod?
A vidráknak van vajon fogalmuk arról, hogy a nőstény megfulladhat?
Hogyan élnek ezek a vidrák? Mert ugye ezek a tengeriek. Folyamatosan merülniük kell kagylóért, meg tengeri sünért, amit fel is kell törniük.
A párzási rituálé nem azt akarja inkább mutatni, hogy képesek sokáig víz alatt maradni és erőseket harapni, így tehát jók a génjeik?
Erőszakos nekünk, mert mi más értékeket keresünk egy potenciális anyában/apában.
De egy vidrának teljesen más értékeket kell keresnie, hogy az utódjai túléljenek.
Még sokáig lesznek.
Az egyetlen dolog, amint biztosra tudunk a gonoszról az, hogy mindig elbukik. A világ meg fog menekülni, mert ez a dolgok rendje. Bele van égve ez a rend az univerzum szövedékébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!