Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van annak valami paranormális,...

Van annak valami paranormális, természetfeletti oka, hogy olyan cukiságokkal élhet együtt az emberiség, mint a pingvinek, vidrák és a fókák?

Figyelt kérdés

Mármint elég nagy véletlen és szerencse kellett hozzá, hogy a szuperintelligens, de romlott lelkű fajunk olyan más fajokkal élhessen együtt a bolygón, amik ennyire cukik.

Ha megnézzük milyen állatok uraltak azt az ökológiai fülkét (tengerpart, vízpart) korábban...hát ritka ocsmány népségek voltak. Még a bálnák ősei is jaj de csúnyák a rekonstrukciókon.

Szóval arra gondoltam, hogy ez nem lehet véletlen. Pont az ember megjelenésével eltűnnek ezek a nagyon szörnyű tengerparti állatok és a helyüket cukiság túladagolások veszik át.

Ez lehet a teremtő vagy az angyalok ajándéka a fajunknak?

Esetleg a tündéri nemesség és szépség, ami kiveszett az emberi faj lelkéből a pingvinek, vidrák és fókák képében manifesztálódott újra ebben a dimenzióban?

febr. 6. 14:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi neveztük meg, hogy gonosz. A dolgok csak úgy vannak. Szerintem az univerzum nem ismeri a gonosz fogalmát. Az ember erkölcsös, így megnevezi a gonoszt. Szerinted az oroszlán elgondolkozik a rivális hím gonoszságán amikor megfojtja a kölykeit? Aligha.
febr. 6. 16:40
 12/27 A kérdező kommentje:

A gonosz szerintem létező, csak nem a természetes jelenségekben rejlik.

A paradicsomi körülmények között is léteztek ösztönök, de ezeket senki sem tartotta gonoszságnak.

A gonoszság akkor jött be a képbe, amikor szakítottak a jó és rossz tudásának fájáról. Tehát a gonoszság az, amikor van valódi választasi lehetőségünk, tudjuk valamiről, hogy rossz és mi önként a rosszat választjuk. Szerintem a létezése együtt jár az öntudattal.

De ha mégsem, akkor sem egyetemes. Ezért az emberi gonoszt nem lehet együtt mérni egy macskás gonosszal. Az embereknél a gyerekgyilkosság egyértelműen gonosz és ennek ősi gyökerei vannak. Ha egy kultúrát démonizálni akartak, akkor a legegyszerűbb volt azt terjeszteni róluk, hogy gyerekgyilkosok.

De minden faj más. Szerintem egy ember és egy oroszlán nem összehasonlítható egyik felvázolt esetben sem.

febr. 6. 16:58
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Milyen paradicsom? Az mese. Nincs paradicsom, sose lesz. Jó és rossz együtt létezik, és létezni is fog.
febr. 6. 17:02
 14/27 A kérdező kommentje:
Ugyan. A rossz sorsa a bukás.
febr. 6. 17:06
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Hü de cuki ahogy a pingvinek méterekről lefossák egymást,heccből vagy védekezéskép...
febr. 6. 17:10
 16/27 A kérdező kommentje:
Ezt egy olyan faj és rokonság tagjaként mondod, ahol a kakival dobálás hétköznapi.
febr. 6. 17:20
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Te tuti nő vagy. :) Okosnak tűnsz, szerintem kérdőjelezd meg magad néha.
febr. 6. 17:31
 18/27 anonim ***** válasza:
15 Egy csomó pingvines kép van ahol van vagy 2000 pingvin összezsúfolódva, de egyiken sincs folt, vagy belőlük fehér jön ki? Vagy kimosták őket fotózás előtt.
febr. 6. 17:37
 19/27 anonim ***** válasza:
54%
Az a szmoking szerintem szarlepergetős anyagból van.
febr. 6. 17:38
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
#3 A természet nem a cukiságról szól. Azt csak mi, emberek látjuk bele. De miért ne tartahatnánk attól még cukinak a vidrát jobb napjain? A medve meg élve tépi ki a beledet, mégis róla mintázták a legnépszerűbb plüssfigurát. A cica halálra kínozza az egeret, mielőtt megeszi, mégis olvadozunk tőle és szolgáljuk minden jóval. Az embergyerek hisztizik, verekszik, hazudik, mégis felneveljük. Na, és?? Tudni kell helyén kezelni a dolgokat.
febr. 6. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!