Van annak valami paranormális, természetfeletti oka, hogy olyan cukiságokkal élhet együtt az emberiség, mint a pingvinek, vidrák és a fókák?
Mármint elég nagy véletlen és szerencse kellett hozzá, hogy a szuperintelligens, de romlott lelkű fajunk olyan más fajokkal élhessen együtt a bolygón, amik ennyire cukik.
Ha megnézzük milyen állatok uraltak azt az ökológiai fülkét (tengerpart, vízpart) korábban...hát ritka ocsmány népségek voltak. Még a bálnák ősei is jaj de csúnyák a rekonstrukciókon.
Szóval arra gondoltam, hogy ez nem lehet véletlen. Pont az ember megjelenésével eltűnnek ezek a nagyon szörnyű tengerparti állatok és a helyüket cukiság túladagolások veszik át.
Ez lehet a teremtő vagy az angyalok ajándéka a fajunknak?
Esetleg a tündéri nemesség és szépség, ami kiveszett az emberi faj lelkéből a pingvinek, vidrák és fókák képében manifesztálódott újra ebben a dimenzióban?
A gonosz szerintem létező, csak nem a természetes jelenségekben rejlik.
A paradicsomi körülmények között is léteztek ösztönök, de ezeket senki sem tartotta gonoszságnak.
A gonoszság akkor jött be a képbe, amikor szakítottak a jó és rossz tudásának fájáról. Tehát a gonoszság az, amikor van valódi választasi lehetőségünk, tudjuk valamiről, hogy rossz és mi önként a rosszat választjuk. Szerintem a létezése együtt jár az öntudattal.
De ha mégsem, akkor sem egyetemes. Ezért az emberi gonoszt nem lehet együtt mérni egy macskás gonosszal. Az embereknél a gyerekgyilkosság egyértelműen gonosz és ennek ősi gyökerei vannak. Ha egy kultúrát démonizálni akartak, akkor a legegyszerűbb volt azt terjeszteni róluk, hogy gyerekgyilkosok.
De minden faj más. Szerintem egy ember és egy oroszlán nem összehasonlítható egyik felvázolt esetben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!