Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van annak valami paranormális,...

Van annak valami paranormális, természetfeletti oka, hogy olyan cukiságokkal élhet együtt az emberiség, mint a pingvinek, vidrák és a fókák?

Figyelt kérdés

Mármint elég nagy véletlen és szerencse kellett hozzá, hogy a szuperintelligens, de romlott lelkű fajunk olyan más fajokkal élhessen együtt a bolygón, amik ennyire cukik.

Ha megnézzük milyen állatok uraltak azt az ökológiai fülkét (tengerpart, vízpart) korábban...hát ritka ocsmány népségek voltak. Még a bálnák ősei is jaj de csúnyák a rekonstrukciókon.

Szóval arra gondoltam, hogy ez nem lehet véletlen. Pont az ember megjelenésével eltűnnek ezek a nagyon szörnyű tengerparti állatok és a helyüket cukiság túladagolások veszik át.

Ez lehet a teremtő vagy az angyalok ajándéka a fajunknak?

Esetleg a tündéri nemesség és szépség, ami kiveszett az emberi faj lelkéből a pingvinek, vidrák és fókák képében manifesztálódott újra ebben a dimenzióban?

febr. 6. 14:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Amúgy nem, hanem férfi.

[link]

Sokak szerint átlagos képességű vagyok, azzal sincs semmi baj, de azért köszi. Majd gyakorlom az önkritikát és önuralmat, mert sajna kötözködő vagyok.

febr. 6. 17:44
 22/27 anonim ***** válasza:
Az én természetem a cukiságról szól.
febr. 6. 17:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért látsz cukinak bizonyos dolgokat, mert beléd van táplálva ez ösztön szinten. Ugyanis a saját babádat is cukinak látod, így sokkal nagyobb valószínűséggel fogod szeretni és gondoskodni róla. Ezt azt eredményezni, hogy a faj nagyobb valószínűséggel marad fent.
febr. 6. 17:46
 24/27 A kérdező kommentje:

Remélem idővel mindent cukinak fogunk látni.

Mondjuk ebben van valami, mert ismerősök is sajna agyoncsapnak siklókat, békákat, mert undorodnak tőlük. Elég szomorú.

febr. 6. 17:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Mert ez is belénk van kódolva. A kígyó megölhet, és egyes békafajok is. Az evolúció során kialakult bennünk egy félelem és undor irántuk, mert így megvédhetjük a saját életünket.
febr. 6. 18:07
 26/27 anonim ***** válasza:

A cuki kis cicuskákat meg sem említed? Édi-bédi kis tündér predátorok :)

Két állat van amely pusztán az élvezetért is képes gyilkolni, a macska és az ember.

febr. 6. 19:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a macskáknak örüljünk, főleg hogy a gyönyörű királyi nagymacskák Mini verzió itt lehetnek velünk
febr. 6. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!