Van annak valami paranormális, természetfeletti oka, hogy olyan cukiságokkal élhet együtt az emberiség, mint a pingvinek, vidrák és a fókák?
Mármint elég nagy véletlen és szerencse kellett hozzá, hogy a szuperintelligens, de romlott lelkű fajunk olyan más fajokkal élhessen együtt a bolygón, amik ennyire cukik.
Ha megnézzük milyen állatok uraltak azt az ökológiai fülkét (tengerpart, vízpart) korábban...hát ritka ocsmány népségek voltak. Még a bálnák ősei is jaj de csúnyák a rekonstrukciókon.
Szóval arra gondoltam, hogy ez nem lehet véletlen. Pont az ember megjelenésével eltűnnek ezek a nagyon szörnyű tengerparti állatok és a helyüket cukiság túladagolások veszik át.
Ez lehet a teremtő vagy az angyalok ajándéka a fajunknak?
Esetleg a tündéri nemesség és szépség, ami kiveszett az emberi faj lelkéből a pingvinek, vidrák és fókák képében manifesztálódott újra ebben a dimenzióban?
Amúgy nem, hanem férfi.
Sokak szerint átlagos képességű vagyok, azzal sincs semmi baj, de azért köszi. Majd gyakorlom az önkritikát és önuralmat, mert sajna kötözködő vagyok.
Remélem idővel mindent cukinak fogunk látni.
Mondjuk ebben van valami, mert ismerősök is sajna agyoncsapnak siklókat, békákat, mert undorodnak tőlük. Elég szomorú.
A cuki kis cicuskákat meg sem említed? Édi-bédi kis tündér predátorok :)
Két állat van amely pusztán az élvezetért is képes gyilkolni, a macska és az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!