Tudnátok saját történetet mesélni, és azt leírni,hogy hogyan sikerült bevonzani valakit akivel együtt akartatok lenni?
Nem.
A partnerkapcsolat, ha nem két érett ember döntése, akkor törékeny és múlékony, és ez így van jól! Csak arra gyúrhatsz, hogy megismerd a hozzád passzoló illetőt, de nem kötheted magadhoz inkoprrekt eszközökkel.
Egy bevonzás nem olyan komplikált mint egy kötés és valódi boldogságot eredményezhet,azáltal hogy egy hozzád hasonló személyt kerít számodra a hatás. Persze csak a legoptimálisabb feltételeket hozza össze,nem köt.
Én miután kötést csináltattam 3-4 hónapig szenvedtem mert nem tudtam a megkötött személy közelében lenni. Aztán összejöttünk (újra) és úgy gondoltam hogy kötés nélkül is minden rendben lenne köztünk eröltetett függés nélkül de levenni senki sem tudta,csak a pénzt rólam.
Egy kis asztal 4 sarkára tettem gyertyát, középre egy szál rózsát, elmormoltam egy varázsigét, egy lapra leirtam az illető nevét, amit beraktam egy borítékba. letéptem egy rózsaszirmot és piros viasszal odapecsételtem a borítékhoz a szirmot, hogy a pecsét zárja le a borítékot de a csirmot is fogja félik.
Meg a f@szt, örök szingli vagyok
En mindig megerzem valahogy ha valakivel kolcsonos a kotodes, még ugy is ha nem is beszelunk vagy latjuk egymast.
Az egesznek igazabol annyi a lenyege hogy egy kulonleges helyet kell elfoglalni a ferfi/no eleteben. Ezt ugy tudod elerni ha dolgokhoz kottetsz vele veled kapcsolatos emlekeket. De ezek kozott a dolgok kozott legyen hetkoznapi es nem hetkoznapi is, illetve mindenkepp pozitivak legyenek. Amikor tapasztalja ezeket a dolgokat egybol te fogsz az eszebe jutni es minel tobb ilyen van annal tobbszor gondol majd rad. Egy ido utan kialakul a kotodes. Aztan onnan nem nagyon lesz vissza ut mert benne leszel az elmejeben. Még annyit tudok tanacsolni hogyha beszelgetest kezdemenyezel vele az ne egy atlag beszelgetes legyen, hanem nyugodtan vagj bele a kozepebe. Kerdezgesd magan dolgokrol, aztan mond el neki hogy te ezt hogy latod vagy hogy tapasztalod. Itt valamilyen szinten majd elkezd kialakulni a bizalom es kozelebb fog erezni magahoz.
A szerelmet sajnos nem lehet csak ugy "bevonzani". Tenni kell erte, mint minden masert az eletben. Nyugodtan kezdemenyezz, a legrosszabb dolog amit kaphatsz az egy nem.
Csináltam már szerelmi kötést.
Huszonévesként szerelmes voltam egy idősebb nőbe.
Voltunk együtt, de később a korkülönbség miatt elutasított.
Fekete mágiát csináltam, fekete kakas vérét, a hajszálával együtt friss ondóval égőáldozatban bemutattam, közben a tűz felé tartottam a fényképét, és azt kívántam hogy így perzselje őt is a szexuális vágy, mikor rám gondol, vagy velem van.
Fél év múlva már együtt éltünk, egy év múlva feleségem lett.
DE!
Megakart fojtani a szeretetével, állandó féltékeny volt, de szinte minden másodpercről is el keleltt számolnom.
Állandóan jött utánam mindenhova, és mindig de MINDiG perverz szexi üzeneteket küldözgetett.
3 évig voltam vele, utána elváltunk, mert egy este bezárt a szobába, és nem akart már munkába se elengedni, mert azt hitte este a szeretőmhöz megyek.
Még a mai napig is heti szinten küld üziket, meg olyan képeket, amik sokszor erősen +18 kategória.Pedig már együtt sem vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!