Mit kellene írnotok ahhoz, hogy megvilágosodjatok?
Mit kellene írnotok a komment szekcióba, hogy megvilágosodjatok?
Ezt a kérdést nem én kérdezem.
9-es ... nincs olyan magatartás, ami megvilágosodást hirdetne.
A megvilágosodás pontosan az, ami van. Úgy, ahogyan történik. A megvilágosodás senkit nem tesz jobb emberré.
Egy megvilágosodott ember úgy gondolod megölné magát, ha már úgy sincs már szüksége az életnek? Nem ostobaság, amit gondolsz? Csak mert nincs szüksége ?
Nem gondolod, hogy ostobaság higgy ebben?
Nem vagyok beképzelt, te csak beképzeled, mert az egódat akarod táplálni hogy jobb embernek hidd magad ... engem nem érdekel, hogy naiv vagy. Még csak nem is hiszek abban, hogy naiv vagy. Te meg vádolni akarsz azzal, hogy Én VALAKI vagyok, mert az egódat akarod.
"Nincs rá szükségem"
. Most is azt teszed.
Most sem tudsz ellenállni, hogy az igazad bizonyítsd.
Én pedig csak visszhang vagyok.
Nincs semmilyen visszhang.
Nem teszek én semmit.
Hol a bizonyíték?
Ember nem tud megvilágosodni, akkor én most ember vagyok, vagy sem, 13-as?
...
Azt akarod mondani, hogy ember meg tudhat világosodni, hát hogyan ?
...
Miből gondolod, hogy ember vagyok?
...
Hozd ki az embert a sodrából, ha visszhangnak hiszed magad.
Itt nincs visszhang.
13-as válaszhoz lenne egy sugallat.
"Most sem tudsz ellenállni, hogy az igazad bizonyítsd."
Várjunk egy pillanatra, érthető, ami itt írodva lett?
Én nem tudok ellenálni, hogy igazat bizonyítsak, mert én nem vagyok.
Tehát hogyan avatkozhatnék közbe én, ha én nem vagyok?
Most akkor hogy lehetne megvilágosodni, ha én nem avatkozhatok közbe, hogy mit tegyen a test és az elme?
Valaki megmagyarázná az elmének, hogy mi az, amit rosszul tud??? Mert én nem tudom megmagyarázni az elmének, hogy mit tud rosszul!
Nincs különbség sorozatgyilkos és hős között ... mert én nem nem tudok különbséget tenni közte.
Vannak Buddha mesterek, akik veréssel tanítják a diákokat a megvilágosodásra.
Akkor mégis mi ez a kételkedés ?
Az erőszakos hozzáállás nem különb az erőszakmentes hozzáállástól.
Csak azért gondoltok különbséget, mert semmit sem tudtok a megvilágosodásról.
Valaki meg tudná írni, hogy melyik üzenet elolvasása vezetett megvilágosodáshoz, e üzenettel együtt " az elmúlt 20 " ?
Kérjük a megvilágosodott embereket, válaszoljanak, e két oldal komment melyik részlete vezetett oda, hogy észrevehető legyen az a tanítás, amiről szó van?
Melyik üzenetnek volt igazán mondanivalója? A kérdésnek, vagy a válasznak?
Ki megvilágosodott, rukkoljon elő, mi volt különb bárminél, minek volt nagyobb üzenete a másiknál ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!