Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen bevált módszerek...

Milyen bevált módszerek vannak a tudatos álmodás eléréséhez?

Figyelt kérdés
2024. máj. 27. 21:38
 1/10 Grimfox ***** válasza:
Ha vannak visszatérő álmaid, akkor elég esélyes, hogy egyszercsak tudatossá váljon egy. Főleg ha ébren is gondolkodsz, hogy "na ezt/ehhez hasonlót már álmodtam". Ha ébren végiggondolod, hogy milyen is az ismétlődő, mi ismétlődik, és mi változik, akkor nő az esélye, hogy álom közben is felébred benned a gyanú, hogy ezt már láttad. Ha a gyanú felébred, akkor a tudatosság is. Ha egyszer sikerül tudatosan álmodni, akkor többször is meg fog történni. Nem csak egyféle álomban, hanem egyre többfélében. Bár ennél a módszernél meg kell várnod, hogy magadtól álmodj, és magadtól ébredj tudatára az álomnak. Kisebb lesz a befolyás az álom felett, szóval szórakozásra nem alkalmas. De szerintem ennél egyszerűbb módszer nem nagyon van.
2024. máj. 27. 21:50
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Valóság teszt szokássá alakítása napi szinten. Később az álmodban is automatikusan valóság tesztet akarsz majd csinálni és így rájössz, hogy csak álmodsz és el tudsz kezdeni tudatosan álmodni.
2024. máj. 27. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Vizualizálj egy helyszint es mozogj, forogj, mássz bele az elképzelt testeddel

Aztan meg folyamatosan mozogj, fogdoss meg mindent a kozeledbe, mert ha megallsz akkor elalszol

2024. máj. 28. 13:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Én hallottam egy olyanról, hogy ha az éjszaka közepén felébredsz és aludnál vissza, akkor ismételgesd magadban, hogy "amikor legközelebb álmodom, tudni fogom, hogy álmodom". Ezért így alszol majd el, és ezért tudod, hogy álmodsz amikor álmodsz. Tudatosan álmodsz.

Nem tudom menyire hatásos ez másoknak, de én próbáltam, és egyáltalán semmi eredménye nem volt.

2024. máj. 30. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem úgy sikerült anno, hogy a hajnali négy órás felébredés után (párom akkor megy melóba) tudos álmodásba tudtam lépni. Ilyenkor az a lényeg, hogy mielőtt visszaaludnál próbáld megőrizni a tudatod (ilyenkor jön a hipnagóg állapot ami elég para tud lenni) és akkor belealszol a tudatos álomba. Ha van kérdés, írj privátot.
aug. 8. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát ha belealszol a tudatos álomba az már régen rossz
aug. 9. 05:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért is? Tudatos álmodáskor talán nem alszol? Xd
aug. 9. 10:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Amikor elalszok, azonnal a tudatos álomba lépek be. Így érthető? :)
aug. 9. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Tested alszik, elméd ébren van
aug. 9. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan. És?
aug. 9. 11:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!