NikaX kérdése:
Atlantiszi gyűrű - portál a negatív erőknek (démonok) vagy ártalmatlan?
Figyelt kérdés
2024. febr. 15. 11:46
21/21 Grimfox 

válasza:

Nem tudom, hogy te nem olvasol figyelmesen, vagy én fogalmazok hiányosan.
A dolog létezik. Létező cikk egy gyűrűről, és nagyon is létező "hype" a gyűrű másolatainak mindenféle csodás tulajdonságairól. Ami nem létezik, az a másolatok hatása. Mivel csak ezt tudom ellenőrizni. Az eredeti gyűrűről a véleményem a leközölt cikkekre alapul.
Kíváncsi voltam, hogy a nagy lelkesedés megalapozott e. Pont azért próbáltam ki, mert ott volt a kritikus gondolat. Ha nem lennének kritikus gondolataim, akkor benyaltam volna az egészet anélkül, hogy ellenőrzöm.
A minimum szint az, hogy érdekeljen, van e alapja annak, amit mások állítanak, vagy nincs. Meg persze elég érdekesnek kell találnom a témát ahhoz, hogy hajlandó legyek olvasni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!