Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Atlantiszi gyűrű - portál a...

NikaX kérdése:

Atlantiszi gyűrű - portál a negatív erőknek (démonok) vagy ártalmatlan?

Figyelt kérdés

2024. febr. 15. 11:46
1 2 3
 11/21 Grimfox ***** válasza:
33%
Az eredetivel semmit. Abból egy van, amit állítólag egy egyiptomi főpapmúmiáján találtak. Ha minden igaz, "rejtélyes módon nyoma veszett". A hamis, azaz az eredeti mintázatával gyártott fémgyűrűkkel meg kísérleteztem, hogy van e valami hatásuk, de azon kívül, hogy jobban néznek ki, mint az állítólagos eredeti(ami kőből lett faragva), semmi működést nem találtam.
2024. febr. 16. 14:16
 12/21 anonim ***** válasza:
36%
Jézusom, neked tényleg elment az eszed.
2024. febr. 16. 21:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Anonim: Grimfoxnak nem ment el az esze! Te nem rendelkezel elég tudással a tárgyban.
2024. febr. 17. 00:14
 14/21 anonim ***** válasza:

Szóval van valahol valami amivel lehet valamit csinálni, de azt sem tudjuk hogy létezik.

Erre ő az eredeti másolatával próbálkozik.

Ez ép elmére vall?

2024. febr. 17. 13:26
 15/21 Grimfox ***** válasza:
0%
Az eredetiről csak képek, és néhány cikk került ki a netre(meg pár újság is cikkezett róla). A képek alapján a gyűrű mintázatát reprodukálták fém gyűrűkön, és nekiálltak jó drágán terjeszteni. Elég divatos volt annak idején. Természetesen mindent is állítottak az eredetiről, és ugyanezeket a képességeket tulajdonították a másolatoknak is. Én ilyen másolatokat néztem meg, és nem meglepő módon semmi hatásuk nem volt.
2024. febr. 17. 14:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Szóval amiről kép van az létezik?

Meg minden állítás róla valóságos?

2024. febr. 18. 13:35
 17/21 Grimfox ***** válasza:
0%

Amiről a kép készült, az kétségtelenül egy létező tárgy, vagy az volt. Az eredete kétséges. Nem csak az atlantiszi, de még az egyiptomi is. Ha valódi, és vizsgált lelet lenne, akkor több, régészeti elemzés is lenne róla, mivel kőből készült gyűrűket nem nagyon szoktak múmiákon találni. Ezért én úgy gondolom, hogy a képeken szereplő gyűrű valamilyen hamisítvány(ez saját vélemény, tévedhetek).

A képen szereplő gyűrű hatásairól nem tudhatjuk, hogy valódiak e, mert az ezoterikus nagyközönség kizárólag replikákhoz jutott hozzá, senki nem vizsgálta az eredetit. Az eredeti hatásairól ezért nem tudok mit mondani, de a válasz első fele legalább a véleményemet elmondja. Ha a gyűrű nem valódi lelet, hanem hamisítvány, akkor hatása sincs.

2024. febr. 18. 19:03
 18/21 anonim ***** válasza:
38%

Szóval azt sem tudod, hogy létezik, de te a replikával szórakozol.

Ilyet értelmes ember nem csinál.

2024. febr. 19. 14:30
 19/21 Grimfox ***** válasza:
0%
Dehogynem. Aki kíváncsi valamire, az kísérletezni fog. Vagy bebizonyosodik, hogy az adott dolog lehetséges, vagy az, hogy nem.
2024. febr. 19. 14:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Én kissé hülyének érezném magam, ha nem létező dolgokat egy kritikus gondolat nélkül próbálgatnék.

Mellesleg mi teszi számodra minimálisan hitelesnek, hogy kipróbáld?

Mi a minimum szint neked, hogy kipróbálj ilyesféle dolgokat?

2024. febr. 19. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!