Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelenthet ez...

Szerintetek mit jelenthet ez az álom? Teljesen ártalmatlan tárgyak követnek.

Figyelt kérdés

Múlt éjjel álmodtam egy olyant, hogy kisiskolásként kaptam egy könyvet, meg egy pakli kártyát. A kártyákkal játszottam, amint letettem őket, elkezdtek felém kúszni lassacskán. Kinyitottam a könyvet, amiben volt három egyforma macska, szemből, nagy szemekkel és ahogy ránéztem, a szeme színe elváltozott és ilyen gonoszan nézett rám. Ugye van két nagyobb testvérem, akik már elköltöztek itthonról, de az álmomban még itthon laktak, az idősebbhez felszaladtam, hogy megmutassam neki a kártyákat és a könyvet, ami akkor is úgy reagált, és ő is látta és nem tudtunk mit csinálni. Nem vártam meg, hogy rám másszanak a lapok, mert ahogy a lábamhoz ért, egyből söpörtem le és ugrottam el. Valamint, ami vicces így, hogy a csillárom is követett, másik két ugyanolyannal karöltve.

Tudtam hogy ez egy álom, miközben ezt álmodtam, de egyszerűen sodródtam az eseményekkel, olyan nyomasztó félelemérzetem volt közben, mintha ezek a tárgyak gyilkosok lettek volna. Örültem hogy felébredtem, egyből elmúlt ez az érzés.

Nézelődtem utána, mit jelenthet ha tárgyak követnek, ilyen módon, de semmit nem találtam ezzel kapcsolatban.

Nem álltam se drog, alkohol vagy gyógyszer hatása alatt, ezért ezekkel a viccelődésekkel kérlek kíméljetek :)

2016. jan. 6. 01:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Követ: utánnad megy.

A leírottaid szerint pedig hozzád.

Melyik a helyes és tényszerű: a kérdésed, vagy magyarázata?

2016. jan. 6. 06:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudod most valahogy felsejlett a gyerekkorom... véletlen nem Alice-nak hívnak, asszem azt követték teáscsészék és gyűlt meg a gondja a kártyákkal. :D
2016. jan. 6. 06:56
 3/4 anonim ***** válasza:
A követő kártya azt jelenti, hogy sorszerűen bekövetkezik egy váratlan ismeretség egy nagyon kedves és macskaszerű lánnyal, akinek nagy szemei vannak.
2016. jan. 6. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Ez mind arra utal, hogy van agyi működésed, és még nem haltál meg. Gratulálok, tessék itt egy csoki.
2016. jan. 6. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!