Miért ilyen ellenszenvesek?
Figyelt kérdés
Amikor tudatosan álmodok és elmondom valakinek az álmomban, hogy tudom, hogy valójában nem is vagy igazi, mert most is álmodok, miért válik agresszívvá és ellenségessé az a személy, akinek elmondtam? Érdekes módon csak akkor, amikor elmondom neki, ha nem mondom el, nem is tudja, hogy tudatosan álmodok.2016. jan. 4. 15:47
1/3 anonim válasza:
Nos azon még folyik a vita, hogy ezeknek az álomalakoknak van-e saját tudatuk, vagy sem?Ha már gyakorlott tudatos álmodó vagy, inkább valahogy ezt kellene kiderítened ahelyett, hogy hergeled őket ezzel a kijelentéssel :)
2/3 anonim válasza:
Az álombeli szereplőket is a saját agyad generálja, nem lehet önálló tudatuk, az is te vagy.
Úgy tudom, az agy saját gátjai lépnek ilyenkor közbe, ami nem akarja, hogy fennmaradjon a tudatos álom, és visszaessen normál álomba. Nálam pl olyan volt, hogy álmomban a bejárati ajtó teljesen más volt, mint a valóságban, ebből azonnal tudtam, hogy csak álmodok, és láss csodát, mikor újra rápillantottam az ajtóra, már olyan volt, mint amilyennek lennie kellett volna eredetileg is. Nem szabad bedőlni ezeknek a kis csapdáknak, az álombeli szereplők is még ha ellenségesek is, nem tudnak ártani.
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy az az igazi személy volt. Belemászott az agyadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!