Mit jelent őzzel álmodni?
Figyelt kérdés
Álmomban kimentem az udvarra és a két kutyánk szaladgált mert egy őz nem is kergette de körülöttük szaladgált.Egy idősebb bácsi hozta vissza a sövényvágónkat és ő is ott volt velem.Az őz mintha fel akart volna öklelni így a teraszra mentünk, de átugrotta a kerítést nekem szaladt én pedig elkaptam és lefogtam hiszen nem volt nagy az állat...Lehet kicsit fura a sztori,és én is furán fogalmaztam de érdekelne mit jelent ez az álom.2016. jan. 5. 14:50
1/2 anonim válasza:
Támadó állatok: az álmodó fél a saját természeti részétől, az ösztöneitől: a szexualitásától és az agressziótól.
Ezt írja a szakirodalom. Én nem értem, de talán te igen.
2/2 anonim válasza:
Az állatok,s különösen a vadállatok,ösztöneinket jelképezik.
Minden bizonnyal,nem vagy vad természetű,hisz az őz nem egy rettenetes vad.
Ösztöneink néha igyekeznek elszabadulni akaratunktól.Ki az erősebb,az "én",vagy az ösztön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!