Hogyan hozhatom helyre a hibát, amit szexuálmágia terén elkövettem?
Figyelt kérdés
Talán nem nagy hiba, de kellemetlen, mert ha valakinek, akkor nekem nem szabadna ilyet elkövetnem. Sokat dolgoztam szexuális energiával, ezen belül sok terület csínját-bínját elsajátítottam. Viszont most először megromlott a viszonyom egy partnerrel, akivel közös gyakorlatokat végeztünk és szegény nyitva maradt szexuális energiák tekintetében, vagyis kiszolgáltatott. Látni sem akar, így nem tudom lezárni őt, nem hallgat rám. Azt hiszi, csak kitaláltam, hogy visszacsábítsam. De ha nem zárjuk le a nyitott szexuális folyamatait, olyan külső energiákba keveredhet, amelyek így igencsak roncsolják belülről. Hiába volt a folyamat "szakmailag" rendben, nem számítottam rá, hogy félbeszakad. Hogy kommunikáljam le? Nem akarom áttörni a szabadakaratát, viszont velem szemben lezárta magát. Valaki tud más helyről hozott technikát, amivel helyreállítható a dolog?2023. dec. 13. 17:27
11/12 anonim válasza:
Akarata nélkül ne mágiázzál rá senkire, mert te húzod a rövidebbet.
12/12 anonim válasza:
Azért jó tudni, hogy összekerülsz vkivel, aztán az meg random a tudtod nélkül nyitogat meg zárogat, meg mágiázik meg tudomisén.
Irányítsd át valaki máshoz,akiről tudod hogy jó és megbízható és ilyennel foglalkozik, ha benned már nem bízik (amin nem vagyok meglepve).
Ha meg ennyi se akkor magadnak levonod a tanulságot, hogy ilyen hülyeségekkel nem goglalkozol többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!