Aki eljut a jógában arra a szintre hogy szívcsakráját aktiválja, ezáltal sok nőt elbűvül,etikus ezt használni?
Mondjuk úgy van egy ember,tanulmányozta bizonyos jóga ágak elméleti majd gyakorlati részét.harmonizálta csakraműködését, és ezt arra használja hogy a felszabaduló energia saját boldogságát segítse elő.
Pl egy előtte átlagos férfia megszépül,kisugárzása lesz, de olyan hogy azt már élőben is észreveszik a nők.Mióta ezt használja 20-30 rövidebb kapcsolata volt, mindegyik nő vagy szerelmes volt, vagy a vágy annyira hajtotta hogy szinte bármire hajlandó lett volna.
Etikus ezt tovább használni, a boldogulás érdekében?
Ha eljutott a szívcsakráig, és még mindig ilyen karnális vágyak uralják, akkor már az első két csakránál elbukott, és úgy haladt tovább.
Nem, nem etikus ilyesmit kihasználni.
1-es!
Tévedsz!
Többféle úton lehet eljutni oda hogy hogy a test fő csakrái harmóniába kerüljenek.
Az alsó kettő csakra is harmónikusan működik egy stabil életerőt és kisugárzást adva,harmadik csakra felragyogva aranysárga színben.
Kizártnak tartom hogy ilyen megtörténjen :D
A nőknek vagy a nagyon jó külső kell rövid távra, hosszú távon meg csak a pénz… már ha csinos nőt akarsz, nyilván milyet akarnál
Nem szívcsakra
Azt meg kétlem hogy bármilyen férfit ne ez uralna egész életében
Nem ez a módja az ilyen tevékenységnek, és valóban, teljesen etikátlan.
Egyébként félig igaza van 1#-nek, ha meditációval megnyílik a "második szív", akkor nem akarsz többé ártani senkinek, semmi olyasmit tenni, ami bárkinek rossz lenne.
Azonban ez nem egy "megvolt, és örökre pipa" állapot, ezt el lehet veszíteni, másrészt amit kérdező mond, vannak akik eleve nem pozitív céllal végzik a spirituális gyakorlást, ők is képesek lehetnek kiegyensúlyozni és részben használatba venni ezt a központot, szerintem.
Mi ebben a nem etikus? Én most szerelemben vagyok valakivel, akinek az elején megmondtam, hogy nem lesz köztünk párkapcsolat. Neki így jó, nekem így jó. Mi ebben a nem etikus, kedves barátom?
Amikor olyan dolgokat használsz, mint csakra, avagy a belsődnek esszenciális részét az csak jó lesz. Még ha ezt mások nem is tudják kezelni, te nem akarsz rosszat. Ez nem egy olyan eszköz, amit az elmémen kívül használok, mint pszichológiai trükkök. Ez a szív csakra.., az érzelmeid igaz része.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!