Le szeretnék tölteni boszorkánykönyveket, vagy mágiával, sátánizmussal foglalkozókat?
A wicca könyvekből elég köszönm, abból már töltöttem és olvastam párat, őszintén nem ezt a műfajt keresem...
Inkább a boszorkányok leírásáról, felismeréséről, képességeiről keresek dolgokat...
Ugyanez sátánista szemszögből...mágia a 19. századi felfogásban...ilyesmi...
Na, még szerencse, hogy nem hiszek a pokolban...
De végre itt egy kérdező, aki nem keveri a boszorkányságot wiccával :D
Le szeretnék tölteni boszorkánykönyveket, vagy mágiával, sátánizmussal foglalkozókat?
Hát azt mi honnan tudjuk hogy te le akarsz e ilyeneket tölteni?
Oké először is a wicca nem az a boszorkányság amit én keresek...istenhívő vagyok nem akarok sátánista lenni, de szerintem a sátánizmus inkább a katólikus egyház túlterhelt és főleg pénzszerzési céllal hozott szabályai ellen van mintsem isten ellen, habár ateistákról beszélünk, mégse azt hírdetik hogy tapossuk el a hívőket, szóval nem épp a kereszténység ellen épül, a sátánista nem Istenben bízik hanem saát magában...ennyi...
De nem vagyok az nem is leszek...
A wiccáról olvastam hogy az a zöldboszorkányság...de nekem tényleg sátánista oldal kéne, tájékozódásra...információra lenne szükségem, és nem a "jó oldalról" ha úgy tetszik...
Ja és üzenem annak a balf*sznak aki annyira unatkozik, hogy beszól mert kérdőjelet raktam a mondat végére: kérdőjel nélkül nem engedte kirakni az oldal a kérdést...időm nem volt átfogalmazni, de egyébként hülyeségnek is tartom, én elmondtam mit szeretnék, az hogy nyelvtanilag nem kérdés, az kit érdekel? Attól még kézenfekvő mit kérdezek...
A 19. századi nézet érdekel, cikkek is jók de főleg könyvek...
Egyébként szívesebben töltöm le...én is szeretek könyvet fogni a kezembe...jobb mint monitoron olvasni...de a neten a legtöbb köny vingyen tölthető, nekem meg nincsenek kemény tízezreseim a könyvre sajnos...de ha van egy csomó könyved...leírnál pár címet?
Magyarul kevés ilyen könyv van.
pl.: G. S. Frater P. A. X.: Sátánista mágia
Angolul sokkal többet tudok:
Michael W. Ford - Beginning Luciferian Magick
Dragon Rouge - Dragon's Blood #2 Practical Necromancy
Robert Brown - Demonology and Witchcraft
Temple of the Vampire - The Vampire Bible
Ben Shakur-The Book Of Lucifer
E.A. Koetting - Baneful Magick
Wendell, Leilah - The Necromantic Ritual Book
Adrian Clavex - The Satanicon
Tsirk Susej - The Demonic Bible
Vampyre Sanguinomicon - The Lexicon of the Living Vampire
S. Connolly - Modern Demonolatry
Michelle Belanger - The Vampire Ritual Book & The Vampire Codex
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!