Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Le szeretnék tölteni boszorkán...

Le szeretnék tölteni boszorkánykönyveket, vagy mágiával, sátánizmussal foglalkozókat?

Figyelt kérdés

A wicca könyvekből elég köszönm, abból már töltöttem és olvastam párat, őszintén nem ezt a műfajt keresem...

Inkább a boszorkányok leírásáról, felismeréséről, képességeiről keresek dolgokat...

Ugyanez sátánista szemszögből...mágia a 19. századi felfogásban...ilyesmi...

2010. okt. 10. 21:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék ilyet letölteni, ha valaki tudja, hol lehet, szóljon :D
2010. okt. 10. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
11%
Inkább jó dolgokkal foglalkozz ne a sátánizmussal.Tanulj! vagy sportolj szeress!!!! Nincs elég rossz dolog a Földön? Aztán ha megjelenik az életedben , mert vonzod magadhoz, összepiszkítod magad:)
2010. okt. 10. 23:43
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
A mágia és okkultizmus témában kérdezők 96,5%-a pokolra fog jutni, már most látom
2010. okt. 11. 07:30
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Na, még szerencse, hogy nem hiszek a pokolban...

De végre itt egy kérdező, aki nem keveri a boszorkányságot wiccával :D

2010. okt. 11. 09:24
 5/13 anonim ***** válasza:

Le szeretnék tölteni boszorkánykönyveket, vagy mágiával, sátánizmussal foglalkozókat?

Hát azt mi honnan tudjuk hogy te le akarsz e ilyeneket tölteni?

2010. okt. 11. 10:41
 6/13 oszitimy ***** válasza:
Ne tölsd,ha nem vedd meg a könyves boltok tele vannak velük!Nekemis van egy csomo,és még annyit hozzá tennék a fenti válaszokra,hogy a wicca,az a fehér mágiával foglalkozik,nem pedig a sátánizmussal.
2010. okt. 11. 17:54
 7/13 anonim ***** válasza:
2010. okt. 11. 19:10
 8/13 A kérdező kommentje:

Oké először is a wicca nem az a boszorkányság amit én keresek...istenhívő vagyok nem akarok sátánista lenni, de szerintem a sátánizmus inkább a katólikus egyház túlterhelt és főleg pénzszerzési céllal hozott szabályai ellen van mintsem isten ellen, habár ateistákról beszélünk, mégse azt hírdetik hogy tapossuk el a hívőket, szóval nem épp a kereszténység ellen épül, a sátánista nem Istenben bízik hanem saát magában...ennyi...

De nem vagyok az nem is leszek...

A wiccáról olvastam hogy az a zöldboszorkányság...de nekem tényleg sátánista oldal kéne, tájékozódásra...információra lenne szükségem, és nem a "jó oldalról" ha úgy tetszik...

Ja és üzenem annak a balf*sznak aki annyira unatkozik, hogy beszól mert kérdőjelet raktam a mondat végére: kérdőjel nélkül nem engedte kirakni az oldal a kérdést...időm nem volt átfogalmazni, de egyébként hülyeségnek is tartom, én elmondtam mit szeretnék, az hogy nyelvtanilag nem kérdés, az kit érdekel? Attól még kézenfekvő mit kérdezek...

A 19. századi nézet érdekel, cikkek is jók de főleg könyvek...

Egyébként szívesebben töltöm le...én is szeretek könyvet fogni a kezembe...jobb mint monitoron olvasni...de a neten a legtöbb köny vingyen tölthető, nekem meg nincsenek kemény tízezreseim a könyvre sajnos...de ha van egy csomó könyved...leírnál pár címet?

2010. okt. 14. 20:02
 9/13 anonim ***** válasza:
miért lenne rossz ember aki a sátánizmussal foglalkozik? én nem vagyok sátánista bár vannak ilyen ismerőseim. az is egy vallás akár csak a többi és nem utolsó sorban ősibb mint a katolikus hit. egy sátánista és egy átlag ember között egy deka különbség sincsen. tanárok óvónők ápolók orvosok sportolók bárki lehet sátánista. ez nem egy bűnös dolog. kutattam már a témában jó sokat. Találtam sok dolgot. Ha hívő lennék már biztos a pokolra jutok. Sok gondolatom egyezik sátáni felfogásokkal viszont ateista vagyok. nem hiszek se istenben se sátánban se semmi hozzájuk kapcsolódó dologban. viszont a pokol nem olyan hely ahogy az egyház beállítja. Most őszintén ha valaki sátánista miért követné a Sátánt ha az csak a követőire szenvedést és halált zúdít? én bizony nem követnék ilyen istent ezért úgy gondolom ha létezik is nem hiszem hogy gonosz lenne. amúgy meg egy angyal volt és ezt a külsőt is tartotta meg.
2010. okt. 15. 11:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Magyarul kevés ilyen könyv van.

pl.: G. S. Frater P. A. X.: Sátánista mágia

Angolul sokkal többet tudok:

Michael W. Ford - Beginning Luciferian Magick

Dragon Rouge - Dragon's Blood #2 Practical Necromancy

Robert Brown - Demonology and Witchcraft

Temple of the Vampire - The Vampire Bible

Ben Shakur-The Book Of Lucifer

E.A. Koetting - Baneful Magick

Wendell, Leilah - The Necromantic Ritual Book

Adrian Clavex - The Satanicon

Tsirk Susej - The Demonic Bible

Vampyre Sanguinomicon - The Lexicon of the Living Vampire

S. Connolly - Modern Demonolatry

Michelle Belanger - The Vampire Ritual Book & The Vampire Codex

2010. okt. 19. 22:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!