Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha paranormális képességeket...

Ha paranormális képességeket szeretnék szerezni tudatosan melyik okkultista vagy spiritiszta irányzat kezdjek neki tanulni?

Figyelt kérdés
Jógáról olvastam.
2023. máj. 4. 22:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
24%

...biztos te vagy az eredeti Grimfox???

eddig sohase írtál zagyvaságokat és pláne nem kötekedtél senkivel sem.

egyre jobban csalódok benned az biztos.

amúgy minden kifejleszthető.

2023. máj. 5. 22:44
 32/33 Grimfox ***** válasza:
100%

Én vagyok, tudtommal nincs klónom se.

Én értem amit írok. Viszont már sokszor mondták, hogy zagyvaság, amiket összegordok. Szerintem ez csak neked új.

Hát, nem mások elvárásának akarok megfelelni, amikor itt vagyok. Ezért jó, ha nincsenek elvárásaid. Nem csalódsz. Maximum kellemesen.

Nem tudom, hogy ez kötekedés e. Amit öcsémékkel csinálok, az kötekedés. Lehet más az ingerküszöbünk ezen a téren.

2023. máj. 5. 22:58
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
31: az emberek elfelejtették, félreértelmezik egymás noszogató fejlesztését a mai érzékenyített politically correct buborék tömegpszichotikus álvalóságában.
2023. máj. 5. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!