Akinek előjön valami paranormális képessége az titokban tartja vagy használni is fogja?
Figyelt kérdés
Pár kérdéssel lejjebb lévő kérdés adta az ihletet ehhez a kérdéshez.2023. márc. 12. 18:03
1/7 Grimfox válasza:
Akik jógával(vagy hasonló módon) ébresztik fel, nem igazán csinálnak belőle titkot szerintem, mert nem szokták használni. Nem azért ébrednek fel ezek a képességeik, mert használni akarják őket, hanem mert ez a valóság felismerésének egy velejárója. Akik ilyesmire szánják az idejüket, nem állnak itt meg, hanem a szamádhi-ra törekszenek.
2/7 A kérdező kommentje:
Szamádhi az micsoda?
Hogyan törekszik erre egy jógát gyakorló?
2023. márc. 12. 18:11
3/7 Grimfox válasza:
A szamádhi a végső felismerés általi megszabadulás. A meditáció által igyekeznek felismerni a létezés valódi természetét. Ennek csak mellékterméke a képességek felébredése. Amolyan útjelző, hogy jó felé halad a gyakorló. Persze nem feltétlen jelennek meg ezek sem. Van hogy ezen a ponton gyorsan áthalad a gyakorló, anélkül, hogy bármi ilyesmi történne. A jóga céljának szempontjából még előnyösebb is, ha nem ébrednek fel siddhik.
4/7 anonim válasza:
Mi az, hogy paranormális?
Miért tartanánk titokban? Persze nem közlöm mindenkivel a dolgaimat, de miért titkolnám?
5/7 anonim válasza:
Nem a különleges képességem vezérli az életemet, de a része a napjaimnak. Nem erre építem az életem, hanem a szakmámra, a személyes viszonyaimra, a hitemre, de segít döntésekben, ha engedem magamnak. Valószínűleg néha megkönnyíti az életem, de legtöbbször ugyanolyan nehézsegeim vannak, mint másnak, csak mindíg adódik kiút, ami másnak úgy tűnhet könnyebb az életem.
6/7 anonim válasza:
neki is privátban akartam írni, de ő sincsen....
7/7 anonim válasza:
6#, Az ő dolga, hogy írjon, nem a miénk. A tiéd a felajánlás. Megtetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!