Ha paranormális képességeket szeretnék szerezni tudatosan melyik okkultista vagy spiritiszta irányzat kezdjek neki tanulni?
Tehát nem könnyű teherbe esni, vannak akiknek nehéz vagy lehetetlen. Az emberek fele kiesik.
Tehát a nőknek könnyű? Tönkremennek a termékenységi klinikák?
Na mindegy, nem ez a lényeg. Nem minden blőd általánosítás helyes.
A paranormális képesség vagy van vagy nincs. Eredendően mindenkiben megvan, mert ez normális kapcsolat a másik világgal. De korral hamar elvész. Ha megmarad, fejleszthető. Legalapabb formája a fantázia, mert az is jön valahonnan. Akinek élénk fantáziája van, az fejlesztheti, hogy elkülönítse , hogy mi az ami belőle jön és mi az ami külső sugallatra, behatásra jön. Akkor megvan, hogy mi intuíció es mi csak képzelet. És így tovább. Fejleszthető.
Na mindegy. tendenciának tűnően kicsit gyorsan szaladsz blőd általánosításba teljesen feleslegesen, lásd terhesség, meg ez az utóbbi is.
Spirituális tanítóként nemigen sértődök meg, ezért csak vicceltem. A jo viccet viszont szeretem. Mint minden igazán emelkedett szellem.
A kicsit gyorsan az túlzás. 20 év alatt jutottam arra a következtetésre, sok ember megfigyelése alapján, hogy a szellemi képességek alapja mindenkiben megvan, és nem tűnik el később sem, maximum elnyomják, vagy nem figyelik.
Bár én nem vagyok spirituális tanító, vagy épp emelkedett személy, de a vicceket én is szeretem. Úgy általában a humort, és a jó humorú embereket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!