A szerelmi kötés vissza tud ütni?
Csináltattam egy kötést és működik de kicsit félek hogy visszaüthet
Jogos a félelmem?
Kérdező én kiváncsi lennék hogy kinél csinaltattál szerelmi kötést és mit jelent az hogy működik? :DD
Szerelmes voltál valaki évekig aki rad sem nézett majd hirtelen keddről szerdára beléd szeretett? :D
Mert ha ilyet tud bármilyen “mágus” az világszenzáció kb.
Kétlem hogy ez megtörtént
Azt mondod csináltattál. Akkor miért tőlünk kérdezed? Ő az aki csinálta. Ti vagytok azok, akik átbeszéltétek, mi a helyzet, pontosan mit szeretnél, és pontosan mit fog teremteni. Miért mentél bele bármire, amit nem ismersz? Miért mentél bele úgy, hogy feltételezted, hogy visszaüthet? Ezt akkor miért nem beszélted meg vele? Miért nem úgy kérted a megbeszéltek alapján, hogy ne üthessen vissza( akármit is jelentsen ez számodra).
9#, Hányszor kérjelek meg rá, és magyarázzam el, hogy ne, és miért ne irj ebbe a témába választ? Nagyon nagyon nagyon rossz irányba tereled akaratlanul a piciny elméket, akik olvassák az istenkáromlásaidat.
Semmiben sincs rizikó, ami nem földi. A kockázat, valószinűség emberi találmányok. Valóságban nincs ilyen. Egy szerelmi kötést... szerelem.., ami a legszebb dolog, amit üres kis szived felfogni képes, a nemi erőszakhoz hasonlitod. Húgyagyú.
Nincs rajtad szerelmi kötés, se semmilyen átlag emberi vibrációtól elkülnithető energia. Ami van rajtad, és nem te, ti csináltátok, hanem ügyeteken kivüli, az elhanyagolhatóan üres, gyenge, hatástalan.
Szóval nehéz lenne egy kötés formájáról, részeiről, igy rizikójáról beszélni, miközben nincs rajtad semmilyen kötés.
Visszaüt?
Szerintem inkább következménye van!
Annak is ha az áldozatodnak avatkoztál bele a karmájába és annak is ha te mentél bele karmakerülésbe.
Meg aztán ízlelgesd ezt a szót, hogy "áldozatod"!!!
A szerelmed az áldozatod? Milyen "jó" ember lehetsz te!
Biztos azt hiszed magadról...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!