Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Jógában a sziddhik felébredésé...

Jógában a sziddhik felébredésénél hol az a pont ahol már Teremtő erejével veszek részt az Univerzum működésében?

Figyelt kérdés
Ha ezt a képességet is elsajátítottam vissza lehet még fordulni erről az útról?
2023. jan. 9. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
nem sajátítod el soha.
2023. jan. 10. 01:59
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha kérdezni kell, akkor még messze vagy tőle :)
2023. jan. 10. 08:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha kérdezi, ha nem kb 1 a millióhoz az esélye, hogy eljuthat odáig. Pláne ha a sziddhiket célnak tekinti, akkor van még mit igazítani. Én láthatatlan vagyok, de ez csak egy mellékhatás:)

A teremtő erejéről ne is beszéljünk, meg az üzemeltetői szerepkörröl:) hehe.

2023. jan. 10. 08:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez egyébként hogy van?

Mert ezt én se értem.

A teremtő erejével dolgozol, de utána vissza elveszíted a képességed?

Vagy hogy?

2023. jan. 10. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Van esély a visszaesésre egy ilyen szint után, de a szint elérése után visszaesni jóval nehezebb, mint a szintet elérni. A visszaesés kb halálos ítélet, többnyire megbolondulnak, akik innen jutnak lejjebb.
2023. jan. 10. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:

A sziddhik haszontalanok, sokkal inkább csapdák, sem mint ajándékok.

Mire használnád? Ebben a világban -itt a Földön- nem szabad élni/visszaélni ezekkel, mert meg leszel büntetve. De akkor meg mire való? Legfeljebb azért hasznos, mert jelzi hogy helyesen gyakorolsz, jó az alapod.

2023. jan. 10. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy a teremtő erejével? Úgy érted, hogy teljes hatalom az egész teremtett világ felett? A teremtett világ részeként, ebben az emberi testben, nem tudsz ilyesmit elérni.
2023. jan. 10. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ha ezt a képességet is elsajátítottam vissza lehet még fordulni erről az útról?"

Az volna az ostobaság.

Ezt még a Biblia is helyesen mondja: "Aki kezét rá tette az eke /=igázás, iga/ szarvára, NE forduljon hátra!"

2023. ápr. 15. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!