Mely ezoterikus vagy vallási irányzatok vannak a Teremtőtől és melyek a Sátántól? Van olyan amelyik egyiktől sem?
Minden vallás a sajátját tekinti a legfőbbnek és az összes többit hamisnak. Szerinted? :-)
Szerintem mind igaz, és mind csak egy aprócska darabjai a nagy egésznek.
Szerintem a politika van a Sátántól, ha van ilyen. :-)
minden vallás a saját által kitalált istenét takinti a legfőbb hatalomnak, és sokféleképpen nevezik, a többi vallás követőit, és azok isteneit, pedig általában a sátán követének titulálják.
ált ezért vannak még mindig a vallási konfliktusokból a területi háborúk(gáza, szíria, isis, libanon, irak)
mindegyik felekezet a maga igazát akarja.
Mindegyik vallás az embertől van...
"Add fel a vallás minden változatát, s hódolj meg egyedül Énelőttem!"
Ahogy már a többiek is megírták, minden vallás a sajátját tekinti a legfőbbnek és az összes többit hamisnak/sátántól valónak.
> "Add fel a vallás minden változatát, s hódolj meg egyedül Énelőttem!"
Helyes a bégetés. Persze valójában arról van szó, hogy megpróbálják elhitetni, az ateizmus is hamis/sátántól való. Lényeg hogy ne gondolkozz, majd a vallás irányítói megmondják mit szabad gondolnod.
Lehet hogy így éjfél felé már inkább aludnom kellene.
Most felfedeztem hogy a 6-os hozzászólónak volt egy első(!) mondata is, ami miatt a "Helyes a bégetés." rész és ami utána van, törlendő/figyelmen kívül hagyandó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!