Hogyan vonzhatok be pénzt?
#4 Hajjaj, de még mennyire.
Haladunk a középkor felé minden téren.
Nincs kedve valakinek a hétvégén boszorkányt égetni?
Közben hardcore sámán dobolás lenne a kíséret.
Megkövezhetünk néhány bűnöst is, és ha van valakinek felesleges búcsú cédulája, azt majd eladjuk. A bevételből teafüvet fogunk venni, és közösen elfogyasztjuk, aztán majd megküzdünk a sárkánnyal.
Na értsétek már jól.
Kérdező én elmondom neked:
A jelenlegi magyar pénzérmék közül semelyiket sem tudod mágnessel bevonzani, mivel nem mágnesezhető fémekből vannak. Szívesen.
Én értem a kérdésedet és szerintem van is jó válasz rá.
Az, hogy dolgozni kell és tanulni kell az teljesen evidens, az az egyik alap. És mellette nem elég ha jó vagy: szerencsésnek is kell lenned! Ez utóbbira még visszatérek, mert ezzel vonzod be a sikered és ezzel több jövedelemre is szert tehetsz.
Illetve az a nagyon nem mindegy, hogy mit dolgozol és mit tanulsz!
Találd meg, hogy mi az amit imádsz csinálni, mi az amit imádsz tanulni és arra fókuszálj teljes erővel.
Találd meg, hogy ebből az élvezetes tevékenységből hogyan tudsz értéket adni a többi embernek. Ez az életben az egyik legnehezebb dolog szerintem.
Tehát először Te adsz értéket és utána kapsz érte cserébe ellenértéket, nem fordítva. És közben már az imádott tevékenységed végzésével eleve boldog vagy, mert a flow élményt megkapod, ahogy azt Csíkszentmihályi Mihály is írta. Ez a boldogságod eleve vonzza a sikeredet. Illetve ezzel az egész gondolkodási változtatással szintén vonzod a sikeredet.
Olvass nagyon sokat és nagyon fókuszáltan!
Például Max Gunther: Hogyan legyél szerencsés? című könyvét, melyben a szerző 13 technikát fejt ki arra vonatkozóan, hogy miképpen pozicionálhatod magad arra, hogy szerencséssé válj. Ezekkel a technikákkal és további válogatott olvasmányokkal szintén vonzani fogod a sikeredet.
Vizualizáld azt, hogy milyen lesz az, amikor már elérted a célodat! A jövőben elért cél valóságosnak megélése segíti azt, hogy a jelen állapotod és a jövőbeli élvezetes állapotod megindulnak egymás irányába, vonzzák egymást és ezáltal vonzani fogod a sikeredet, melynek révén a szükséges mennyiségű pénzt is megszerezheted.
Magam is ezeken igyekszem dolgozni, szerintem borzasztóan nehéz, de számomra megéri, mert már ezek a tevékenységek hozzájárulnak a boldogságomhoz.
Tedd a kezed a tévére!
Boldogult Gyurcsók szerint az mindenre gyógyír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!