Mit csináljak, ha egy hang állandóan beszél hozzám?
Nem lehet hogy kényszerbeteg vagy?
Én nagyon régóta az vagyok és ha nem tudnám hogy mi ez, akkor én is azt hinném hogy beszélnek a fejemben, pedig csak nagyon erős kényszeres gondolat
Vagy esetleg deperszonalizációnál is előfordulhat ilyen.
Nekem volt olyan hogy már nem tudtam megmondani hogy ki vagyok vagy hogy amit gondolok azt én gondolom e vagy valaki más.
De ez mint pszichés betegség
Amúgy pszichés betegen nem annyira jó ezotéria témában olvasni mert én csak még rosszabbul lettem és még kényszeresebb
Nagyon ravasz ez a hang. Az elején azt mondta nekem, hogy ő Metatron.
Én ezen nagyon meglepődtem és elhittem neki. Azt hittem, hogy a mindent tudó Metatron szól hozzám.
Másnap meg azt mondta, hogy jönnek betörni a házba megkínozni, a volt munkáltatóm. Emiatt annyira kétségbeestem, hogy megkerestem a kést és szíven szurkáltam magamat.
Nagymamám észrevette és kihívta a mentőket, átestem egy szívműtéten.
Mikor már stabilabb lett az állapotom akkor kerültem be a pszihiátriára. Ott meg azzal ilyesztett meg, hogy jönnek betörni a pszihiátriára, hogy megkínozzanak. Azt mondta, hogy olyan gépezetbe akarnak beletenni, amivel a tűz által okozott fájdalom hússzorosával tudnak megkínozni. Emiatt annyira megijedtem, hogy elszöktem a pszihiátriáról. Emlékszem, hogy az erdőben menekültem, és azt mondta, hogy vegyem le a ruháimat, hogy ne fogjanak szagot a vadászkutyák. Végül meztelenül menekültem az erdőben. Mire megtaláltak a mentősök ki voltam száradve és teljesen kétségbe voltam esve.
Bezártak a zárt osztályra és lekötöztek teljesen. Utána elmondta a hang, hogy csak azért mondta azt magáról, hogy ő Metatron, hogy mindent elhiggyek neki.
Jézusom és ilyen történések után az internetre írof ki, minthogy dokihoz menj?
Nehezen hiszem el.
Figyelj minden hónapba kell mennem a pszihiátriára kontrollra a dokihoz és nem tud vele csinálni semmit.
Valami entitás lehet.
Mondom neki, hogy beszél hozzám és nem tud csinálni semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!