Van bármilyen mágia, vagy meditációs módszer, bár arra én nagyon alkalmatlan vagyok, hogy rossz emlékeket teljesen törölni tudjunk, vagy lenyugtassuk magunkat?
A meditáció engem inkább felidegesít, mivel nem tudok relaxálni, de ha valakinek bevált valamilyen módszer, akkor azt is meghallgatom.
Nagyon lent vagyok már a mélyben a sok veszekedés és igazságtalan támadás miatt, amit kaptam, elképesztő módon gyűlölök embereket, ami már nekem árt és muszáj lenne ezt beszüntetni.
Orvos és gyógyszerek nem segítettek, ezért már hajlandó lennék valamilyen mágiára is akár, hogy ne szenvedjek ennyire. Létezik ilyesmi, vagy felejtsem el? Nem értek a spiritualitáshoz egyáltalán.
20, nagyon megértelek
Fél év alatt csak meg rosszabb lett minden, nem gondoltam hogy más is lehet ilyen rossz helyzetben…
Én is gyogyszerfuggo vagyok, ami borzalmas, viszont ha elhagyom akkor pánikrohamban meghalok, vagy nem alszom. Már próbáltam
De nekem az egész családom ilyen, ha találkozom velük akkor csak atkokrol, démonokrol beszélnek meg sajnáltatjak magukat 0-24ben….
Rajtam orvos sem tud segíteni, 2 éve járok, de semmi
Azon gondolkodom hogy elhagyom a gyógyszert és hátha beledöglök az alváshiányba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!