Van bármilyen mágia, vagy meditációs módszer, bár arra én nagyon alkalmatlan vagyok, hogy rossz emlékeket teljesen törölni tudjunk, vagy lenyugtassuk magunkat?
A meditáció engem inkább felidegesít, mivel nem tudok relaxálni, de ha valakinek bevált valamilyen módszer, akkor azt is meghallgatom.
Nagyon lent vagyok már a mélyben a sok veszekedés és igazságtalan támadás miatt, amit kaptam, elképesztő módon gyűlölök embereket, ami már nekem árt és muszáj lenne ezt beszüntetni.
Orvos és gyógyszerek nem segítettek, ezért már hajlandó lennék valamilyen mágiára is akár, hogy ne szenvedjek ennyire. Létezik ilyesmi, vagy felejtsem el? Nem értek a spiritualitáshoz egyáltalán.
Hát... engem is sokat bántottak tizenéves koromban, de az utolsó amire gondoltam volna az az, hogy ne is emlékezzek ezekre. Bántottak mert olyan vagyok amilyen, és akkor még saját magamból is töröljek ki részeket? Nagyon beteg gondolat:S
Pszichológus meg.. "csak páron".. hát.. ja. Egy alapos terápia akár évekig is húzódhat simán és vannak olyan esetek amin konkrétan nem lehet változtatni, csak tünetmentessé tenni..
Kicsit olyan, mintha levgta volna a villamos a lábad és te bevettél egy Cataflamot és azt várnád, hogy ugyanúgy járhass, mint korábban.
1. El kell fogadni a helyzetet
2. Meg kell tanulni alkalmazkodni az új helyzethez
Akár alkalmazkodsz, akár nem, ez van, nincs más. Ha alkalmazkodsz, akkor kihozhatsz belőle szinte bármennyit. Ha nem, akkor szenvedni fogsz amíg élsz.
Nagyon rossz a megközelítésed.
Fogalmad sincs róla hogyan működik az egész.
Nyilván ennyi hely kevés a kifejtéshez de gondolatrendszernek leírok néhány dolgot:
1. A meditáció azért idegesít mert komoly elfojtott érzelmek törnének belőled elő ha hagynád. Valószínűleg düh.
2. Az emlékeket nem törölni kell hanem felszabadítani, a hozzájuk tapadó elfojtott érzelmeket. Ha mégis tudnád törölni az emléket a probléma attól még ugyanúgy ott marad és pl. betegséget fog okozni vagy mást.
3." a sok veszekedés és igazságtalan támadás " Ezt vonzod tudat alatt mert fel akarod szabadítani az elfojtott dühödet és keserűségedet vag legyen az bármi.
4. Érzelmi alapú terápiára van szükséged nem hókuszpókuszosra.
Szóval pont az ellenkezője mint amit gondolsz erről!
Orvos gyógyszer felejtős! Attól még a probléma ott marad!
jav
Nyilván ennyi hely kevés a kifejtéshez de gondolatébresztőnek leírok néhány dolgot:
10, sajnos nem mindenki olyan típus hogy az adott helyzetben tudja hogy mit kell tenni, mondani. Bárcsak olyan lennék de nem vagyok.
Igen, igazad van, nagyon sötét, gonosz gondolataim vannak, de jogosan. Ha nem történt volna velem ennyi minden, akkor jól lennék, nem egy pöcegödör lenne az életem.
Én nagyon szeretnék fekete mágiát használni. Eleve olyan az életem mintha használtam volna, meg amúgy sem fogok sokáig élni, szóval erre a kevés időre már mindegy mi lesz velem
Azt látom hogy folyton olyan emberek(inkább állatok) közé kerülök amiből baj lesz. De itt ez már megint természetfeletti jelenség, ezt racionálisan nem lehet megmagyarázni. Minek vergődjön az életben az, akinek ilyen a sorsa?
Azt viszont cáfolom hogy ez az én káros berögződésem lenne, hiszen nem én választom ki hogy egy munkán kivel kell együtt lennem sajnos. Annyi undorító emberrel találkoztam már, mint senki más.
Amiket írsz nagyon bonyolultan hangzik, bár aki akar élni és még megvan a józan esze, annak jó tanács lehet, az én leépült elmém az ilyen dolgokra már képtelen lenne
Pláne mint említettem disszociációval, mikor sokszor fel sem fogom mi történik amikor benne vagyok
"Azt látom hogy folyton olyan emberek(inkább állatok) közé kerülök amiből baj lesz."
Most ismét olyasmire készülsz, ami megint ilyen társaságaba vissza, vagy még rosszabba.
Lehet számodra ez a feladat, megbocsátani, elengedni, továbblépni.
Egészen biztosan mondom, hogy amit szeretnél az a leges legrosszabb "megoldás".
12, de rám egyértelműen valamilyen ismeretlen gonosz erő hat. Az egész életem ilyen volt.
Akkor miért ne fordulhatnék én is végre valamilyen mágiához, ha egyszer ellenem is használnak fekete mágiát?
És már bocsánat, de az hogy bántalmaznak ne legyen már az én személyem része..
A bosszú nagyon kielégítő lenne, de sajnos nem vagyok maffia vezér, nincs semmilyen hatalmam hogy meg tudjam szervezni
Arról nem is beszélve hogy ha én okoznék végre kárt annak aki megérdemli, azzal igazságot szolgáltatnék és végre nem érezném hogy csak engem rángat dróton az élet
Ha pontról pontra mindent leírnék most itt, hogy milyen séma alapján történik az életem, akkor mindent megértenétek és elhinnétek hogy jogosan tettem fel a kérdést
Amit amúgy még így anonim módon is nehéz volt, mert nagyon introvertált vagyok és ciki mindenféle kommunikálás emberekkel
Tudod miért javasolnak mindig megbocsátást, elengedést a spirituális tanítók?
Mert tudják hogy karmánk van, korábbi életekben mindannyian tettünk rossz dolgokat,ártottunk másoknak, néha nagyon kegyetlenek voltunk, néha emberek tucatjaival, százaival végeztünk.
Amikor emberi életben vagy ezekre nem emlékszel, nem tudod megítélni hogy te most áldozat vagy, vagy épp ledolgozod a korábbi saradat.
Ha te most nekiállsz bosszúkat állni, ismét csak karmát csinálsz, néha még nagyobbat is, mint amit le kellett volna dolgozni....sosem lesz vége.
Ezt làtják a mesterek, és ezért "tartsd oda a másik orcádat" ezért " dobj vissza kenyérrel".
A karma dolgot hagyjuk már, az a legnagyobb népbutítás… nehogy már azért szenvedjek, mert “előző életemben” megöltem 100 embert, vagy én is erőszakos voltam. Egyrészt nem hiszek benne, másrészt azért abban az életben kellett volna szenvednem, nem most
Másképp nyilatkozna mindenki, ha rájuk is olyan hatással lett volna a bántás, sőt annyit kaptak volna mint én, hogy még hajnali 5-kor sem alszol az emlékbetörések miatt
Igen, ez is orvosra tartozik, de amint mondtam rajtam ők nem segítettek
Ha viszont tudnám hogy szenved az, aki a traumát okozta, vagy aki tiszteletlen mert lenni velem, na az segítene
Kérdező én is ki akartam írni ehhez hasonló kérdést, pont ilyen témában olvasok most itt
Ugyanolyan helyzetben vagyunk
Azt hiszen így hívják ezt hogy áldozattípus. Szerintem csinálhatunk bármit egyszerűen az a sorsunk hogy mindenki inzultáljon
Engem bántottak az általános és közép iskolában is, majd a felnőtt életben is. Volt hogy kirúgattak a munkahelyről sikeresen
Azóta már gyilkolási vágyaim vannak
Rászoktam a xanaxra, az leszedál hogy a szorongásos depi ne legyen annyira rossz, de az emlékbetörések borzalmasak
Amióta xanax függő vagyok csak meg nagyobb az öngyilkossági vágyam, ezért akartam már akár a mágiához fordulni ha lehet
És teljesen mindegy hova megyek mindenhol betalálnak az emberek… már elegem van
Sajnos itt ezotéria témakörben sem kaptam eddig semmilyen segítséget bosszúhoz vagy a rossz emlékek elviseléséhez eddig
Szerintem nekünk nem érdemes itt lenni és szenvedni az élet helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!