Segitseg kérdése:
Hogyan szakíthatok meg egy az ördöggel/sátánnal megkötött „üzletet”?
Figyelt kérdés
Ez lehetséges egyáltalán?2022. jún. 26. 22:55
21/24 anonim válasza:
17: Istened nem tolta feljebb a pontszámod?
22/24 anonim válasza:
Most velem van bajotok, vagy az Istennel??
23/24 anonim válasza:
21. Ez vagy Te: Az arra menők káromolták, s fejüket csóválva mondogatták: „Te, aki lebontod és harmadnapra fölépíted a templomot, szabadítsd meg magad! Ha Isten Fia vagy, szállj le a keresztről!” Ugyanígy gúnyolódtak az írástudókkal és a vénekkel együtt a főpapok is: „Másokat megmentett, de magát nem tudja megmenteni. Ha Izrael királya, szálljon le a keresztről, s akkor hiszünk neki. Az Istenben bízott. Mentse hát meg, ha akarja. Hisz azt mondta: Isten Fia vagyok.”
Istened nem tolta feljebb a pontszámod? - Pontosan úgy beszélsz mint a Jézust csúfolók.
24/24 anonim válasza:
Nekem nincs Istenem. És Isten nem törődik velünk. Csak segíteni akartam a kérdezőnek, ennyi. Valójában egyáltalán nem bízok az Istenben. És nem is érdekel! Mindent csak a kérdező érdekében írtam. Hátha neki segít.. Csak meg akartam nyugtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!