Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan szakíthatok meg egy az...

Segitseg kérdése:

Hogyan szakíthatok meg egy az ördöggel/sátánnal megkötött „üzletet”?

Figyelt kérdés
Ez lehetséges egyáltalán?

2022. jún. 26. 22:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem vissza vonható. Ahogy mondtam, öntsd ki a szivedet az Istennek, az ő irgalma végtelen. Gondolom kétségbe esésből tetted. Imádkozz minden nap Istenhez, Jézus által, aki te érted is meghalt. Mondd el Istennek hogy el voltál keseredve, és hogy ne engedje át a lelkedet az Ördögnek. Sikerülni fog, ha teljesen megbántad, akkor nem lesz baj szerintem. Ne add fel. Soha ne add fel.
2022. jún. 27. 10:15
 12/24 anonim ***** válasza:
54%
Hogy lehet az ördöggel üzletet kötni??
2022. jún. 27. 10:17
 13/24 anonim ***** válasza:
27%
13# Magyarországon elég befizetni az adót hozzá.
2022. jún. 27. 10:25
 14/24 anonim ***** válasza:
17%

Az a baj ha egyoldalúan módosítod a szerződést, retorzió van mindig.

Mivel nem töltötted ki a szerződés rád eső részét, és a felajánlott teljesítésről is leakarsz mondani, persze a másik szerződő fél, kamatos kamatot kér.Be is vasalja rajtad, kíméletlenül.

ilyenkor van az, hogy azt hiszed megszabadultál a béklyóktól, és olyan sorscsapások érnek, amit sokan még filmekben sem szeretnének látni.

Mire kivéreztél, romba az életed, önként tennél felajánlást a másik félnek, de egy ilyen megviselt szerződő partnerrel senki nem akar már szerződést kötni.Mert nincs mit adnod.

Jól gondold meg mit csinálsz, mert amikor behajtják rajtad az adósságot annak minden pillanata örökre beléd ég.

2022. jún. 27. 13:48
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
11 peersze isten..full hihető hogy létezik és segíteni is fog.. mint ahogy segít a magyar embereknek igaz?:-D Jó poén
2022. jún. 28. 06:17
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
A magyar emberek azt kapják amit megérdemelnek.
2022. jún. 28. 09:13
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Azt tanácsoltam hogy imádkozzon az Istenhez, és teljesen lepontoztak nullára. Azért ver titeket az Isten, mert megérdemlitek, magyarok. Megérdemlitek. Gonosz nép vagytok. Legalábbis én, erre a következtetésre jutottam. Elátkozott nemzedék vagytok.
2022. jún. 28. 10:01
 18/24 anonim ***** válasza:
19%
Dehát te is magyar vagy 🙂
2022. jún. 28. 11:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal az vagyok! Engem is ver az Isten, és én is el vagyok átkozva.
2022. jún. 28. 12:09
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Aztaku... 😂
2022. jún. 28. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!