Ugye ezzel nem ártok neki?
Egy kapcsolatomnak vége van.
Kötődök hozzá, ugyanakkor nagyon dühös vagyok, és nem szeretném folytatni.
Magamban akartam lezárni az egészet, ezért írtam egy levelet, elég szabad szájúan, amit aztán elégettem.
Ugye ezzel nem ártok neki?
Nem ártó szándékkal csináltam, de tény, hogy dühös vagyok, meg a levélben is voltak kisípolós szavak, nem szép dolgok...
Ennek így lehetnek következményei? Mik azok a másikra, meg rám nézve?
Légyszi csak olyan írjon aki ért ilyesmihez!
Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, nem is ilyen szándekkal csináltam, csak utólag eszembe jutott hogy mi van ha ennek van valami ilyen vonzata...
Az hogy dühös vagy teljesen normális,az égetés megsemmisítés-lezárás,mint egy kisebb rituálé...de csak akkor van értelme ha a levélbe belerakod minden érzelmi csomagodat és a haragodat is elengeded vele...esetleg megbocsátasz magadnak és neki..
Ha csak félelemből égetted el (megsemmisítés)akkor az még lehet hatással a te lelki életedre amit fel kell dolgoznod,de nem egyébként csináltál semmit..ő meg annyit kap belőle amennyit megérdemel ezt rá lehet bízni az égiekre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!