Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan működik a vonzás...

Hogyan működik a vonzás törvénye? Magyarázza el valaki.

Figyelt kérdés

Az első kérdésem a vonzás törvényével kapcsolatban:

Ha elképzelek valamit, de az nem okoz bennem jó érzést(de rosszat se) akkor az nem valósul meg mi?

Pl: vizualizálom a kívánt pénzösszeget, de nem okoz bennem ez jó érzést, akkor azt nem fogom bevonzani mi.

Én úgy gondolom, hogy csak azok a vizualizációk valósulnak meg, amik vagy jó vagy rossz érzést keltenek a vizualizálóban. De ebben nem vagyok biztos.

2022. jún. 18. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
ja kepzelem milyen fenyuzo es boldogsagtol ordito eletet elnek ezek a mindenttudo felvilagosult kommentelok :D Ha ennyire okosak inkabb a sajat vallalkozasukon kellene melozni vagy a tokeletes partnerukkel lenni, vagy a csillio forintos kocsijukkal furikazni. Ja, nem mert ok is ugyan olyan nincstelen emberek mint az akinek fingja sincs arrol hogy letezne hasonlo, vagy mint az aki tud rola de ellenzi. Majd egyszer felnottok gyerekek ti is…
2022. jún. 20. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nem csak képzelem, hanem olvasom is, hogy mennyi jóindulat van benned.

Köszönöm szépen, jó az életem. Tényleg nincs 100millióm, és márkás sportkocsim se, elég torz szerintem, aki ettől lesz boldog.

2022. jún. 20. 19:02
 13/13 anonim válasza:
100%

Én nem hiszek semmi varázslatban, de 10 éve egyszer egy munkatársam megharagudott rám. Elég agresszív volt és makacs, mindenki félt tőle.

Nekem tetszett, én is neki.

Egyik este feküdtem, bámultam a plafont és mivel annyira megbántott, elkezdtem arra koncentrálni, hogy xy bocsánatot kér.... xymegbánta hogy úgy beszélt velem.

2 nap múlva tényleg bocsánatot kért.... Ő, aki egy keményfejű alak, sosem alázkodott meg senki előtt.

Hihetetlen volt, és abban hittem hogy ezt én okoztam.

Hitetlen vagyok, de akkor sem vagyok biztos abban hogy ez humbug.

2022. júl. 10. 23:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!