Tegnap csináltattam szerelem kötést!Nagyon oda vagyok egy nőért! De nehéz vele az ismerkedés.Hamar hat a szerelmi kötés? Sokat kell várni?
A szerelmi kötés akkor aktiválódik, ha szexuálisan közelítesz felé.
Ez teljesen érthető, hiszen nem fogja magától egyszer csak úgy érezni otthon a konyhában mosogatás közben, hogy hú de szerelmes vagyok a Gazsiba.
Szóval kell neki valami ami begyújtja a rakétát.
Legközelebb amikor élőben találkoztok, tegyél valami nagyon férfias dolgot.
Például vedd le hirtelen az ingedet előtte és feszítsd meg a bicepszedet, vagy még jobb ha váratlanul megmarkolod a fenekét vagy a cicijét.
Így a férfiasságod láttán aktiválódik a kötés, és ahelyett, hogy jól pofánbaszna ahogy illene ilyenkor, inkább meg fog csókolni. Ez egy bevált recept.
Annyira odavagy érte, hogy kb ismeretlenként megátkozod:D Nice.
Remélem nem ismerjük egmást, mert ha te így vagy szerelmes, akkor nagyon beteg lehetsz a hétköznapokban.
Szóltam a szomszéd boszorkánynak, hogy csináljon veled szerelmi kötést magához...
:)))
Egyáltalán az illető tudja, hogy te a világon vagy?
Ha tudja, beszéltél már vele, kezdeményeztél már beszélgetést?
.
Ne várjad a sült galamb szádba repülését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!