Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki aki ért hozzá tud...

Valaki aki ért hozzá tud nekem írni, hogy hogy kell szerelmikötést csinálni hogy szeresen egy lány akit nagyon nagyon szeretek?

Figyelt kérdés
Ő a legcsofálatosabb lány a viöágon, de nem szeret sajnos.😭😭😭 Valaki aki boszorkány vagy ért a mágiához tud nekem írni privátba, hogy hogy kell szerelmikötést csinálni? Nagyon el vagyok kesetedve. Könyörgöm segítsen valaki.

2022. máj. 12. 00:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kérdező olyan emberrel csináltasd meg aki ért is hozzá ne magad akard.

De nehéz találni olyat aki ért is hozzá és nem ver átt.

Aki hirdeti magát 95% a kamuzik

2022. máj. 12. 19:18
 12/16 anonim ***** válasza:
44%

Komolyan. A szerelmi kötés nem szerelmet hoz mikor fogja már fel ezt mindenki? Csak egy kötés, amitől az illető (ha sikerül) visszajárkál majd és nem érti majd miért.

Ezt a sztorit egyszer egy másik kérdés alá már odaírtam és sejtésem szerint nem kizárt hogy ugyanannak az embernek írom most is.

Egyszer volt hol nem volt egy lány akire 4 éven keresztül rá volt kattanva egy idegileg gyenge osztálytársa és addig piszkált (akkor is amikor pasim volt) hogy megutáltam mint a sz*rt. Ekkor jön a sztori azon része amit a másik kérdésben nem meséltem. Megpróbált szerelmi kötéssel magához láncolni. Pechére boszorkány vagyok és én észreveszem az ilyen sunyi undorító disznóságokat. Amikor indokolatlanul jelent meg többször erotikus álmomban sírva és undorodva keltem föl.

Úgyhogy amint körüljártam mi is történt, vetettem rá kártyát, ingáztam rá hogy biztosra menjek és lám az jött ki, hogy erőszakosan magához akar kötni... elvágtam azokat a gyenge kötelékeket amiket sikerült kókányolnia, aztán elátkoztam a f*szba. Szóval azt javaslom csak vigyázz, nehogy a karma helyett egy dühödt okkultistát szabadíts magadra. :) <3

2022. máj. 13. 10:59
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

Miért nem hívod el a lányt randizni?

lehet 2-szer vagy háromszor is nemet mond, de te ne add fel.

Hívd el fagyizni, pizzázni vagy moziba vagy egy sütire valami cukrázdába.. Hívd el sétálni vagy bringázni. Nem kerül az olyan sokba, mint képzeled.

Ez a leghatásosabb szerelmi kötés. Ráadásúl még az ördöggel sem kell cimborálni érte.

2022. máj. 14. 10:29
 14/16 anonim válasza:
13%
Ezt fehér mágiának hívják, és ha később valamilyen okból erőszakkal fel akarod oldani a kötést az az egyik fél halálával végződik. Állítólag. Kell ez neked?
2022. máj. 15. 12:40
 15/16 NTBS ***** válasza:
53%
Én nem értek hozzá. De olvasgass a neten.
2022. máj. 16. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Loretta jósnő
2022. máj. 23. 11:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!