Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi van akkor, ha több éve...

Mi van akkor, ha több éve vagyok tag, és csak az ezotéria érdekel? Elviszi a lelkem az ördög?

Figyelt kérdés
Nagyon régi tag vagyok itt, és csak az ezotérikus dolgok érdekelnek. Elkárhozok majd?

tegnapelőtt 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Sok ertekes idot vesztegettel.

2. Ezert nem.

3. Ezert sem.

tegnapelőtt 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:

hát... a saját életedből fecsérled az időd.

BÁr öröm az ürömben, hogy az ezotéria kategória nem túl aktív, szóval legalább annyi időt nem veszítesz el.

De a kategóriában lévő kérdések döntő többsége úgy ahogy van baromság. Nem csak tudományos szempontból, d emég ezoterikus szempontból is.

tegnapelőtt 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Megértelek. Én is egyre inkább a deklarált idiótaságok felé húzok, mint az okoskodó idiótákat olvasgassam. Régebben a politikában feltűntek értelmezhető dolgok, de mostanra teljesen eltűnt mindenféle értelem arról a tájról. A családi kapcsolatok, az emberek és a felnőtt párkapcsolatok rovat elképesztő színvonalú. A házi feladatokat mindig megoldják mielőtt odaérnék. A tudományt ellepték az összeesküvéselmélet hívők. Szóval mintha az egész világon jellemző diszfunkcionalitás és inkompetencia jellemezné az egész oldalt. Ehhez képest az ezotéria frissítő hely olyan értelemben, hogy itt legalább senki sem szégyenli, hogy hülye:)
tegnap 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!