Hogyan lehet szerelmi kötést csinálni? Kérem,h csak olyanok válaszoljanak akik tudják és meg is osztanák velem. A “sehogy”,”gondold végig”, és biráló válaszokra nem vagyok kiváncsi,nem vita tárgyaként tettem fel a kérdést,hanem mert tényleg érdekel
Szerelmi kötésről itt találhatsz információkat:
Ha tényleg érdekelne, nem itt várnál össze-vissza választ, hanem keresgélnél a neten.
Tudod, amit az ember saját munkájával, verejtékezve szerez meg, nagyobb megbecsülésű, mint ha "csak úgy" hozzávágják.
.
A mágiát és annak egyes elemeit nem lehet 2-3 (esetleg rosszul megfogalmazott) mondatból megtanulni.
Remélem, rajtad is alkalmaz egyszer olyasvalaki szerelmi kötést, akit a hátad közepére sem kívánnál alapból.
Ja, hogy nem kérsz bíráló kritikát: tudod, valószínűleg a kiszemelted sem kér a iránta táplált lángoló érzelmeidből. Elnézve értelmesnek nem mondható eszmefuttatásodat, meg is értem szegényt.
Nem tudom, hogy a "87" a nevedben a születési évedre utal, vagy az IQ szintedre. Ha az előbbi, akkor ennyi idősen már lehetne több eszed is, ha meg az utóbbi, akkor igazából nem mondtam semmit :)
Amúgy, elég sokszor felbukkansz hasonló nevekkel, hasonló szörnyen praktikus kérdésekkel... Sajnos, nem igazán működik az oldalon a troll-szűrő.
Nem igaz, hogy nem tanultok...
Voldemort!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!