Lora87 kérdése:
Hogyan lehet szerelmi kötést csinálni? Kérem,h csak olyanok válaszoljanak akik tudják és meg is osztanák velem. A “sehogy”,”gondold végig”, és biráló válaszokra nem vagyok kiváncsi,nem vita tárgyaként tettem fel a kérdést,hanem mert tényleg érdekel
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 02:05
21/22 anonim válasza:
Szia kedves kérdező. Ha még mindig érdekel, és jól átgondoltad írjál és útba igazítlak. Nem rég bukkantam rá egy videós anyagra ezzel kapcsolatban. Ellemben azt kell tudd hogy állítólag nincs visszaút. Ja 3s mielött jönnek az értelmesek, INGYENES bárki számára elérhető videó anyag. Nem fizetsz senkinek semmit, magadnak végzed el, vagy nem végzed el. Te privàt dolgod.
22/22 anonim válasza:
Én csináltam "házi" szerelmi kötést, mindent úgy csináltam, ahogy az le volt írva, de semmi nem történt, szerintem az hogy kapsz valakitől valamilyen eljárást az még kevés lesz a sikerhez! Meg lehet próbálni, de sztem felesleges, de sose tudni lehet benned van valami plusz ami bennem biztos nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!