Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet szerelmi kötést...

Lora87 kérdése:

Hogyan lehet szerelmi kötést csinálni? Kérem,h csak olyanok válaszoljanak akik tudják és meg is osztanák velem. A “sehogy”,”gondold végig”, és biráló válaszokra nem vagyok kiváncsi,nem vita tárgyaként tettem fel a kérdést,hanem mert tényleg érdekel

Figyelt kérdés

2022. aug. 28. 02:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%

Egyébként a valós szerelmi kötések nem is basszák szét a megkötött személy szabad akaratát - bár biztos ilyen is van - de mind a két esetben szét szedi a használó idegeit, és nem lesz boldog.

Sok féle képen magadhoz láncolhatsz egy embert. Ennek a legmodernebb módja a házasság az is szerelmi kötés, ha nincs ápolva szétmegy mint minden kötés szét megy ha nincs ápolva. Csak hogy pont az teszi tönkre az embert hogy az egoja elhiteti hogy szereti, közben meg csak birtokolni akar, és nem ápolja a kötést, és sok esetben még szarabul jár aki kötést használt.

2022. aug. 28. 11:50
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Én tudom hogy kell. Első lépésként utalj el nekem 50.000 Ft-ot, ez az előleg.
2022. aug. 28. 12:00
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Én is tudom... Csak nekem 60 000 Ft-ot kell előre utalni, a másik felét csak akkor, ha siker koronázza a tervedet :D XD
2022. aug. 28. 15:47
 14/22 anonim ***** válasza:
52%

Lepontozva lett a #7 válasz.

Átfogalmazom:

keress egy olyan mágust, aki hajlandó megtanítani, persze, ha meg tudod fizetni a tanítását!

Itt bármilyen választ is kapsz, nem tudod ellenőrizni

- a válaszoló jóindulatát,

- a válaszoló tudását.

Tudod, a féltudásnál még a tudatlanság is jobb, nem vezet félre.

2022. aug. 28. 15:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Valaki megint meg akarja erőszakolni a kiszemeltjét...
2022. aug. 28. 18:06
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

"Az időtől fogva, mikor a hold felkel,

S a vizet behinti ezüst pikkelyekkel,

Gyakran látni Márkust - ég felé az ujja -

Mélységből kibukni s elmerülni újra,

És, mikép izgága volt egész élete,

Így kötődik szóval: "Oldjak-e? kössek-e?"

Ne feleljetek rá, körözsi halászok!

Kétélű a kérdés, bajt hozna reátok;

Kötni: összekötné hálótok egy bogba,

Oldni: széjjeloldná hosszan a habokba;

Halkan imádkozva evezzetek itt el;

S ne mondjatok esküt, ha nem igaz hittel."

2022. aug. 28. 18:37
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Áhh...azért ez nagyon para...és undorító. Más emberek életébe ilyen szinten bele avatkozni.... Mert Te tudod, neki mi a jó, ugye? Ez szokott lenni a szent küldetés :) Ráadásul, kedves kérdező, ha hiszel ebben, nem félsz, hogy úgy arcul csap a sors, hogy a falról is lepattansz, majd onnan neki egy másik falnak?
2022. aug. 28. 18:41
 18/22 anonim ***** válasza:

16.

Miből van ?

2022. aug. 29. 13:49
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia első kézből mondom ne higgy az ilyen dolgokban. Én kB. 3 hónapja rakattam kötést (mielőtt letorkolnanak igen halálos szerelmes vagyok belé és ez volt az utolsó remenyszalam) nah ahoz képest hogy már beszélgetnünk kellene (állítólag kB ennyi idő múlva indult volna be) meg a számát is kicserélte én meg kaptam egy idegosszeomlast és a barátait kezdtem csúnyán zaklatni. Persze ő ezt lesz...ja éli az életét és még arra se hajlandó hogy elkuldjön a p... ba. Szóval ennyit a kötésekröl ja és csináltattam nem kis pénzért. Az egész egy humbuk és csak magadat teszed tönkre mert olyan dolgokban remenykedsz ami sose jön el és ez megörjit tényleg inkább engedd el és próbáld elfelejteni mert ezzel tényleg be lehet kattani. Ha megcsinalod reményt ad a nagy semmire utánna mikor nem jön a várt eredmény meg jobban padlót fogsz...
2022. aug. 31. 10:24
 20/22 anonim ***** válasza:
18%
19/19 Teljesen egyetértek veled...Kivétel abban, hogy nem biztos, hogy humbuk...Lehet, csak annyiról van szó, hogy aki nem hisz benne, azon nem fog a kötés, Te viszont hittél, és nálad ráerősített. :(:( Azt gondolom kötést kérni és végrehajtani, nagy felelőtlenség.
2022. aug. 31. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!