Mièrt èrzem azt hogy hívogat a termèszet ?
Figyelt kérdés
Azt èrzem hogy hívnak a fák a hegyek a tavak, erdők .2022. máj. 8. 23:11
1/7 Grimfox válasza:
Ösztönösen érzed, mire van szükséged. Nem csak szellemi szükséglet, hanem testi is. Az embernek ez lenne a természetes közege, de ettől elszakítva él. Azok, akiknek élesebbek az ösztöneik, vagy nagyon besokallnak, gyakran érzik ezt a hívást. Általában az a legjobb, ha engedsz a késztetésnek. Ha folyamatosan érzed, akkor rendszeresen.
5/7 anonim válasza:
én a tavaszi fáradságot érzem. de túl sokáig tartott. a tesóm mondta h ez már a depresszió jele. csak aludtam s volt h nem is ettem. általában a tavaszi fáradságom csak 2 hétig szokott tartani. most pedig már a tél végétől idáig.
pont tegnapvoltam a városom s egyben hozzám is közelben lévő csónakázó tóhoz, ahol sok erdős tanösvény van.
úgy érzem h végre feltöltődtem s most már többször megyek ilyen helyekre.
te is menj csak, főleg ha erősen így érzel.
6/7 anonim válasza:
Igyál kevesebbet, engem azért szokott hívogatni. Meg a sok tej miatt...
7/7 anonim válasza:
Én hasonlót éreztem, de a téli sötétben... Álltam a városi parkerdő egyébként nem megvilágított ösvényének elején, és vágytam abba a fekete sötétségbe, mintha húzott volna magához. És én úgy éreztem, szívem szerint nem is ellenállnék, elmerülnék benne.
De végül nem mentem, mentem tovább dolgomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!