Pozitív szellem vagy jelenség?
Igen, léteznek pozitív szellemek. Viszont akkor sem jó ha ott vannak. Tovább kell küldened.
Nekik a köztes létben ragadás szendvedés, fogy az energiájuk ami miatt a tiédet is szívják.
Egyébként nem csak lelkek/szellemek léteznek. Lehet, hogy egy Fénylény, kerub, angyal, a sereg egyik tagja stb... Nem ártana megtudni mi az, pálcázással vagy ingázással pl.
Én nem értek teljesen egyet azzal, hogy mindenképp el kell küldeni.
Én azt tanácsolom, hogy E.V.P.-vel próbálj meg kommunikálni vele. Ha sikerül és hajlandó válaszol(gat)ni, akkor többek között azt is megtudhatod, itt akar e maradni vagy sem...
Egyébként igen, léteznek jó és rossz entitésok is köztük.
Én szívesen állok rendelkezésedre. Írj rám nyugodtan privátben és legjobb tudásom szerint igyekszem válaszolni.
Szia kérdező!
#3-mas válaszoló vagyok. Bocs hogy így eltűntem. Nem tudom próbáltál e privátban írni. Annyi volt, hogy bizonyos okokból sürgősen le kellett törölnöm a régi profilomat (amiről az előző választ írtam) és csak most engedett helyette új profilt csinálni a gyakorikérdések.
De a lényeg, hogy itt vagyok és ha még aktuális, erre a profilomra várom tőled a kérdés(eke)t privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!