Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ahhoz hogy mágiát használjak,...

Ahhoz hogy mágiát használjak, erős legyek, tényleg el kéne dobnom az emberségem?

Figyelt kérdés
Beszéltem valakivel, aki szertartásokat végez, és aki elvállalta volna hogy tanít engem. Régóta érdekelnek engem a misztikus és okkult dolgok, így aztán úgy voltam vele, hogy miért ne, de szépen lassan kifaggatom. Aztán kiderült hogy olyan sötét tudás is van, ami akárkit örökké megváltoztathat. Hogy különböző lényeknek kéne étel, állat, sőt akár emberáldozatot is bemutassak. Összefoglalva el kéne dobtam az ideáimat, az értékrendemet, és el kéne merüljek a sötétségben. Mágiát tényleg csak ezen az áron lehet tanulni?

2022. ápr. 9. 17:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem, a mágiának nagyon sok oldala van, attól függ melyiket tanulod.
2022. ápr. 9. 17:38
 2/20 Grimfox ***** válasza:
86%
Nem. 20 éve foglalkozok a témával, és még csak hasonlót sem csináltam. A "sötétséghez" sincs közöm, sem gonosz lényekhez. Van aki próbálkozik ilyesmivel, de ez nem kötelező, és csak olyanok érnek el vele bármit is, akiknek már eleve voltak ilyen hajlamaik.
2022. ápr. 9. 17:44
 3/20 A kérdező kommentje:
Oké. Ez megnyugtatott. Akk kérdés a kérdésben: valakinek lenne kedve tanítani?
2022. ápr. 9. 17:46
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Itt nem nagyon fogsz tanítót találni. Ha lehetne már régen lenne nekem is. Az a baj, hogy az ide járó emberek vagy nem elég tapasztaltak, vagy nem szeretnének tanítványt, vagy csak nem nagyon megbízhatóak.
2022. ápr. 9. 17:52
 5/20 A kérdező kommentje:
Aha. Mint pl az áldozatokat bemutató fazon, ugye? Hát az pech. De valószínűleg igazad van.
2022. ápr. 9. 17:54
 6/20 anonim ***** válasza:
87%

4-es vagyok

Itt egy nagyon jó weboldal, innen sokat lehet tanulni, és van rajta egy discord szerver linkje, ahol hiteles emberek vannak.

[link]

2022. ápr. 9. 18:09
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2022. ápr. 9. 18:10
 8/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem "kell" eldobnod semmit, főleg azt nem, amit nem akarsz.
2022. ápr. 9. 19:06
 9/20 anonim ***** válasza:
94%
Bármit is cselekszel, az megváltoztat 1 irányba, még ha otthon ülsz egész nap akkor is a gondolatok.
2022. ápr. 9. 19:35
 10/20 A kérdező kommentje:
Igaz. De nem mindegy hogy hogy még mennyire.
2022. ápr. 9. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!