1/34 anonim válasza:
Locktite Super Bond ragasztóval.
2/34 A kérdező kommentje:
Átugorhatnánk azt a részt, hogy hülyeség, önzőség, gonoszság, ne csináld, megbánod, visszaüt meg stb. De hogyan kell elvégezni?
2021. máj. 19. 14:54
3/34 anonim válasza:
El kell menni boszorkány tanfolyamra és ott megmutatják. Sajnos az OKJ-s programból kivették, csak fizetős oktatás van. A net-en keress rá.
4/34 anonim válasza:
Anyakönyvvezető. Elég erős kötést hoz létre. Inged-gatyád rámegy ha bontani akarod.
5/34 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy a híres bolond lány vagy a Felnőtt Párkapcsolatok rovatból?
Én úgy hallottam, egy jó pszichiáter tud valid tanácsot adni, de pont így fogamazd meg neki, mint itt.
6/34 anonim válasza:
"Átugorhatnánk azt a részt, hogy hülyeség, önzőség, gonoszság, ne csináld, megbánod, visszaüt meg stb."
Talán ne ugorjuk, mert MÉG HA LÉTEZNE IS (nem), akkor tényleg elég aljának kell lenned, hogy egy másik ember önrendelkezését és tudatát a magad javára torzítani akard. Bocsi.
8/34 A kérdező kommentje:
Felnőtt Párkapcsolatok, én még oda egyetlen egy kérdést sem írtam ki. Úgyhogy nem tudom ki az a bolond lány. Mégcsak rá sem nézek arra a kategóriára.
2021. máj. 19. 17:44
9/34 A kérdező kommentje:
6 Eléggé alja vagyok hozzá. Az sem érdekel ha a pokolra kerülök. Semmit nem kaptam az élettől, úgyhogy ez rám nincs hatással, ez a lelkiismeretre ható duma. Amúgy, tudom hogyan kell. De senki ne küldözzön privátot, senkinek nem fogom elmondani. Mindenki csinálja a maga módján, és a maga felelősségére.
2021. máj. 19. 17:51
10/34 anonim válasza:
Hát lehet, hogy nem AZ a bolond vagy, de a bolond rész most már evidens 😂 Hajrá, küldd meg jól a nagy semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!