Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ahhoz hogy mágiát használjak,...

Ahhoz hogy mágiát használjak, erős legyek, tényleg el kéne dobnom az emberségem?

Figyelt kérdés
Beszéltem valakivel, aki szertartásokat végez, és aki elvállalta volna hogy tanít engem. Régóta érdekelnek engem a misztikus és okkult dolgok, így aztán úgy voltam vele, hogy miért ne, de szépen lassan kifaggatom. Aztán kiderült hogy olyan sötét tudás is van, ami akárkit örökké megváltoztathat. Hogy különböző lényeknek kéne étel, állat, sőt akár emberáldozatot is bemutassak. Összefoglalva el kéne dobtam az ideáimat, az értékrendemet, és el kéne merüljek a sötétségben. Mágiát tényleg csak ezen az áron lehet tanulni?

2022. ápr. 9. 17:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
+Nem akarok állatokat áldozni
2022. ápr. 9. 19:50
 12/20 Grimfox ***** válasza:
87%
Áldozatot csak akkor mutatsz be, ha szellemi síkon mozgó dolgokkal foglalkozol. A sima rituálékhoz, vagy más módszerekhez nincs szükség áldozatokra. Simán csak kerülj el minden módszert, amiben szellemekkel, démonokkal, angyalokkal, istenekkel, vagy bármi más szellemi lénnyel kell együtt dolgoznod, és nem lesz szükséged semmilyen áldozatra.
2022. ápr. 9. 19:56
 13/20 anonim ***** válasza:
87%
Ne áldozz állatot, van tűzáldozat stb is. Amúgy bármit is teszel érzéketlenné válsz egy picit, mondjuk a katona is vagy bekattan, vagy nem tekint embernek az ellenfelet, vagy már teljesen leszarja, hogy embert kell ölnie, ugyan így egy szúnyogot te is simán lecsapsz, de hidd el, van aki azt sem mert élőlény. Ui. ha mondjuk minden nap magadhoz nyúlsz az is jó nem? De pár nap pihi után mennyivel faszább érzés >< Persze fordítva is elsülhet ez is, elfelejted hogy kell jól csinálni, de az egyensúlyt kell megtartani.
2022. ápr. 9. 19:59
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
Grimfox, angyalokhoz, démonokhoz, szellemi lényekhez, nem feltétlenül "kell" áldozat.
2022. ápr. 9. 20:03
 15/20 Grimfox ***** válasza:
87%
Nem feltétlenül kell. Az "angyalok" nem biztos hogy kérnek, a "démonok" sem biztos hogy kérnek(ők elveszik kérés nélkül), másféle szellemeknél meg ízlés kérdése. A módszertől is nagyban függ, mihez kell, és mihez nem.
2022. ápr. 9. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Grimfox, így az áldozatot követelő módszereket kell elkerülni, nem az entitásokat.
2022. ápr. 9. 20:32
 17/20 Grimfox ***** válasza:
87%
Ez igaz, ha már tudod, mit csinálsz. A kérdező-vélhetően-még nem ásta bele magát annyira, hogy meg tudja állapítani, mivel biztonságos, és érdemes kapcsolatba kerülni, és mivel nem. Vannak dolgok, amik áldozat nélkül is megjelennek, annak ellenére, hogy áldozat kell a hívásukhoz. És utólag veszik el.
2022. ápr. 9. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

Én is egy olyan ember vagyok, aki nem akar senkit sem tanítani.Ami tanultam, önmagamtól tanultam, közel 30 évet áldoztam rá az életemből és megérte.Közel sem mondom hogy tudnék mindent, sőt! ahogy haladtam előre ezen az úton, azt vettem észre mégtöbbet szeretnék tudni, és éreztem hogy olyan mintha az egész megismeréséből csak egy icipici kis részt ismernék.

Én sem a mágiával kezdtem, agykontroll, elmekontroll érdekelt az elején ebben mélyedtem el nagyon sokáig.Nagyon szeretném kiemelni miket értem el ezekkel,ez nem ide tartozik.De elindított egy úton, amiért azóta is hálás vagyok az Univerzumnak.Pár éve már tanulmányoztam gyakoroltam a tudat kontrollját,mikor jobban kezdett érdekelni a spiritizmus,okkultizmus.Itt volt az a pont ami sok ember életében előjön, tudatosan dönteni, hogy melyik útvonalat válasszam a fejlődésemben.Én soha nem tagadtam, önmagam szolgálatát választottam.Ezt az utat mindennel, ami vele jár.Megismertem mindenből egy kicsit.Kifejteni nem akarom nagyon, de ha önös céllal használsz bármilyen mágiát, az alapja a véráldozat.

Rituális mágia keretein belül meglehet ismerni azokat a módokat amik közelebb visznek ennek a megismeréséhez.Ha komolyabban akarsz foglalkozni mágiával az már csak akkor lehetséges, ha megválasztottad az utad.Mások vagy önmagad szolgálata.Enélkül megreked a fejlődés egy szinten, és az Univerzum nem fogja támogatni ezt a jelenbeli életedet hogy komolyabb tudásra tegyél szert.

Amit nagyon megtanultam a vérmágia, és áldozati mágia.Ez az alap minden sötét mágiához.Egyszerűen ez egy üzemanyag vagy hajtóerő, nélküle nem megy.

Itt sem akarom kifejteni ezek az áldozatok miből állnak, de kétlem hogy erre a tudásra önmagadtól rájönnél.Ha találsz is olyan embert, aki elmagyarázná, az inkább a másik útról fog neked valamit is megosztani, amit én nem képviselek.

Ezt a tudást mint sokan akik ezen az úton járnak, elsősorban anyagi haszonszerzésre használtam fel.2000-es évek elején sikerült így az egyik szerencsejátékon telitalálatot elérni, mikor a legnagyobb volt a nyeremény.Ebből utána sokáig Usa-ban,Kanadában éltem.Pár éve hazaköltöztem, és egy alföldi farmon élek, békében nyugalomban.

Megkérnélek kérdező,privátot ne írjál, kivételt veled sem fogok tenni, mint a többi régebbi kérdezővel sem tettem.

Inkább inspirációt akartam adni, ha akarsz és van motivációd tudsz tanulni és elérni dolgokat, de ne felejtsd el, lesz egy pont amikor választanod kell, ott hallgass majd önmagadra, melyik úton mész tovább.

2022. ápr. 9. 21:28
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem, ez butaság.

Ha szeretnél mágiát igénybe venni, vagy mágust keresel írjál.

2022. ápr. 12. 13:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha szolnok közelében laksz, akkor tudok neked tanárt. Csak írj üzenetet. :)
2022. ápr. 15. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!