Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek meg lehet valakit...

Szerintetek meg lehet valakit ölni átokkal? Erős átokkal

Figyelt kérdés

2021. márc. 10. 21:47
1 2 3
 1/28 Grimfox ***** válasza:
56%
Közvetlenül nem igazán. De el lehet érni, hogy annyira szétessen, hogy megnövekedjen az esélye, hogy baleset éri, vagy súlyosan megbetegedjen, ami esetleg halállal végződik. Az átkozó sem jár sokkal jobban, de ő legalább azt kapja, amit megérdemel.
2021. márc. 10. 21:51
 2/28 A kérdező kommentje:
Nem számít nekem ha én is meghalok!
2021. márc. 10. 21:52
 3/28 anonim ***** válasza:
36%
Nem kell ide átok, ez elérhető pszichés benyomással, de akár fordítva is elsülhet, remélem megérted ha nem írom le hogyan kell, én se tenném meg senkin, de empátia hiányában ezzel vissza lehet élni pláne bizonyos embereknél akiket direkt nem nevezek meg.
2021. márc. 10. 21:57
 4/28 Grimfox ***** válasza:
43%
Nem valószínű, hogy belehalsz. Maximum csak nagyon szeretnél, de általában nem ilyen kegyes a sorsa azoknak, akik ilyennel játszanak.
2021. márc. 10. 22:00
 5/28 anonim ***** válasza:
30%

Ne akarj megölni senkit!!!

Ne csináld!!! Bármilyen rosszat is tett ellened, kérlek ne!

Inkább kívánj neki balszerencsét, ha mindenáron megérdemli a bosszút, hallottam már olyan átokról is, hogy állítólag kihullott a haja az illetőnek, 7 napig balszerencsés éri, stb... Másképp is lehet bosszút állni, eszedbe se jusson amit leírtál a kérdésben!

2021. márc. 10. 22:02
 6/28 anonim ***** válasza:
46%
Inkább ne kívánj neki rosszat... nemsokára megérted hogy ő is te voltál.
2021. márc. 10. 22:08
 7/28 anonim ***** válasza:
63%
Hát ha előtted akarja kinyírni a fél családodat öld meg bármi áron, de más esetben az ölés nem old meg semmit.
2021. márc. 10. 22:20
 8/28 Grimfox ***** válasza:
40%
Szerencsére eléggé képzettnek kell lenni, hogy valaki ilyen átkot tudjon "szerkeszteni". Megpróbálni lehet megpróbálja, de sikerülni nem fog.
2021. márc. 10. 22:22
 9/28 anonim ***** válasza:
28%
Csak óvatosan az ilyenekkel.Mert ha kiderül,hogy neked is közöd van hozzá,ugyanúgy elővehetnek és szabadságvesztést kaphatsz érte.
2021. márc. 10. 22:26
 10/28 anonim ***** válasza:
0%

1/9 Grimfox Nak tökéltessen igaza van

Na de 1 boszorkány kinek neve csak akinek írom e szavakat lehetek tüz2

lehetek sóhaj IGEN bármi lehetek akit csak akarsz lehetek kos vagy bárány fű a legelőn csak ki kit fal fel A bárány a legelöt vagy a legelő a bárányt ?

Minden lehetséges még a rontás is hogy ebből NEKED mi történik azt nem tudom vagy tudom és nem mondom el minek hisz az én ellenségem a Te barátod de a én barátom NEM a te ellenséged

És végezetül TE szarházi!!!!

AZT KIVÁND MÁSNAK AMIBÖL TE IS SZERETNÉL RÉSZESÜLNI !!

A 7 edik

7. Hanem a hetedik angyal szavának napjaiban, mikor trombitálni kezd, akkor elvégeztetik az Istennek titka, a mint megmondotta az ő szolgáinak a prófétáknak.

8. És a szózat, a melyet hallottam az égből, ismét szóla nékem, és monda: Menj el, és vedd el azt a nyitott könyvecskét, mely a tengeren és a földön álló angyal kezében van.

9. Elmenék azért az angyalhoz, mondván néki: Add nékem a könyvecskét. És monda nékem: Vedd el és edd meg; és megkeseríti a te gyomrodat, de a te szádban édes lesz, mint a méz.

10. Elvevém azért a könyvecskét az angyal kezéből, és megevém azt; és az én számban olyan édes vala mint a méz; és mikor megettem azt, megkeseredék az én gyomrom.

11. És monda nékem: Ismét prófétálnod kell néked sok népek és nemzetek, és nyelvek és királyok felől.

2021. márc. 11. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!