Érdekelne valakit ha cigány mágiáról csinálnánk weboldalt?
köszi.
hát csak most kezdtünk bele.
megvan a weboldala, de még egyenlőre nincs rajta semmi, mert több dolgot szeretnénk jobban megfogalmazni
tehát akit érdekel az majd legközelebb nyár közepén nézheti meg. ( közben más munkahelyet kerestünk stb.stb.)
érdekesség képpen vagy szórakozásra is jó. főleg mert talán kalkulátoraink is lesznek a horoszkóp, asszendens stb-re.
ciganymagia.webnode.hu
youtubet azért nem csinálunk, mert rögtön azzal jönnének h csak pénzért csináljuk.
van köztünk cigány s nem cigány is. de mindenkit megbélyegeznének.
sok olyan dolog történt, amit ha levideóznánk úgyis lekamuznának.
volt h lekameráztam egy négy karu szellemlányt. kiraktam youtubra is. azt is h az ablakra tette a kezeit s a kezein hat újj volt. 6 hónapig nem mostam le az ablakot. próbáltam szakértőket keresni stb. de aztán lemostam mert eleve rossz volt a lakásom légköre.
tehát...volt bizonyíték. lenne is, de csak lekamuznának minket. le is tilthatnák a youtubot.
twitter stb. köz dolog pedig... hát inkább kihagyjuk. mert sztem az entitások úgymond...na hogy is fogalmazzam meg.
sokszor volt h akivel irogattam ilyen témában nem hitte el. de aztán ő is tapasztalt jol jó, holnegatív dolgokat. rosszúl esett h leboszizott stb.
nem irtam h miket csinalok, nem végezhette el stb.
volt sok olyan akivel ismerkedtem s nem volt ilyen téma, de mégis tapasztalt dolgokat.
a lébyeg h mi ezt "fertőzésnek" nevezzük. mintha az entitások látják h kivel irunk s azokat is megtámadják vagy felveszik velük a tapasztalatot.
ha rossz, akkor azért rossz azoknak. de ha jó dolgok történnek, akkor pedig túl vallásossá és fanatikussá válnak.
ezeket is figyelmeztetésekben jobban megfogalmazva a weboldalon közzé tesszük.
persze mindent csak kipróbálás és tapasztalat szerzés képpen csináltunk s csinálunk.
szakembereinket két idős cigányt tekintünk. egy nőt s egy férfit.
köszi a bíztatásokat!
Nem érdemes...
Túl sok ilyen van már...
Nem tudsz labdába rúgni..
A konkurrencia egyből felnyom...
néztem már. nem hinném, mert nem írnak infókat s leírásokat s hog, hogyan használhatók. max a kártyázás van.
majd meglátjuk.
Igen, mert aki gyakorolja és ért hozzá, az nem ossza meg ingyen a tudását!
Ha Te ezt teszed, akkor kicsit buta vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!