Ha léteznének földönkívüliek akkor mit csinálnának a földel és lakosaival?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 20:41
2/23 anonim válasza:
Végbél tükrözést csinálnak minden második emberrel és mivel velem nem csinálták hozzád ma este mennek mert te most a második ember vagy. Hogy miért, hát ez a fétisük. :D
3/23 anonim válasza:
Semmit. Titkolnák a létüket, és eszükbe nem jutna egy ilyen korlátolt, hülye, idióta társasággal, mint az emberiség, felvenni a kapcsolatot.
4/23 anonim válasza:
HKHV a H betűid a hülye rövidítése? :D
5/23 anonim válasza:
Bingo.
A K pedig a kérdésé, a V a válaszé. :) (Ugyanakkor normális kérdésekre szoktam adni normális választ is.)
7/23 Christian Death válasza:
Lézer agyujukkal leapritananak minket, es egy bolygoromboloval szetlonek a foldet.Csak ugy szorakozasbol, mint ahogy nemely emberek szorakozasbol elmennek ôzet, vaddisznót lôni..
8/23 Wadmalac válasza:
Mit csináltak a spanyolok Közép-Amerikában?
9/23 anonim válasza:
Szerintem beképzeltség,és ostobaság azt gondolni,hogy a számtalan bolygó közül kizárólag a Földön lehet élet.A tudósok sem zárják ki a földönkívüliek létezését,de szerintem ha léteznek is,nem hiszem,hogy foglalkoznának velünk,vagy hogy egyáltalán tudnak e rólunk,talán igen,talán csak annyira ,mint mi róluk....
10/23 A kérdező kommentje:
ha hasonlítanak az emberekre akkor bajban lehetünk
2013. ápr. 9. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!