Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A férjemet a lánytestvére a...

A férjemet a lánytestvére a hatása alatt tartja, milyen varázslattal tudnám elérni, hogy hagyja békén a családunkat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 13:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Pedig mi sem egyszerűbb ennél, feledd a női bájakat, varázsokat valamint egyéb bűvös-bájos praktikákat. Íme egy bevált recept:

Ne kapjon egy hétig enni.

2022. ápr. 1. 20:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Sajnos tud főzni magának :)
2022. ápr. 1. 23:41
 13/19 A kérdező kommentje:
Vicces, de mióta kiírtam ezt a kérdést, nagy változás történt az illető hozzáállásában pozitív irányba. Ha valaki olvasta, és besegített a varázslásba, akkor köszi :D
2022. ápr. 3. 20:06
 14/19 anonim ***** válasza:
...te élsz álomvilagban...
2022. ápr. 21. 20:08
 15/19 A kérdező kommentje:
Figy, ha te nem hiszel az ilyesmikben, akkor minek jössz ide. Ennyire egyszerű...
2022. ápr. 21. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
47%

ne mond másra h álomvilágban él, ha te meg 100*osan.

ennyi.

nőjj fel!

szánalmas h felnött nő létedre...pfh.

2022. ápr. 21. 20:15
 17/19 anonim ***** válasza:
47%

a tiniknek jó szórakozás az ilyesmi. nekik találtak ki. h köktsenek ingákra, rúna kövekre, láncokra,kártyákra stb.

meg h az indulataikat naivan kiélhessék úgy h ne ártsanak másoknak s maguknak.

2022. ápr. 21. 20:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát, bocs, de én őszintén hiszek ezekben a dolgokban, ezért is írtam ide. Nagyon spirituális beállítottságú vagyok. Az életemben történtek is visszaigazolták, hogy ezek a dolgok tényleg léteznek, így vannak, én nem gondolom úgy, hogy ezeket tiniknek találták ki szórakozásul, meg levezetésül, persze arra is jó lehet. Nem fogok mást hazudni, akkor se ha az egész világ szánalmasnak tart ezért. Ha te más véleménnyel vagy, tényleg, minek látogatod ezt a topikot.
2022. ápr. 21. 20:31
 19/19 anonim ***** válasza:
47%

a spiritualitás nem azt jelenti h higgy abban h mágia alltal árts bárkinek is....

a valós életbe úgysem àllítasz ilyeneket. csak itt s így is névtelenül.....

2022. ápr. 22. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!