A férjemet a lánytestvére a hatása alatt tartja, milyen varázslattal tudnám elérni, hogy hagyja békén a családunkat?
Engem most csak a varázslat része érdekel, azért írtam ebbe a topicba.
De egyébként amúgy se értem, hogy gondolod. Mondjam meg neki, hogy légyszi szállj le a férjemről. Nyilván nem fog. Unatkozó 40-es 3,14tsa, se gyerek, se férj, se kutya, se macska, se hobbi, zéró minden fronton. Egy álomvilágban él, ezért nincs egy barátja se, csak a férjemnek ontja a hülyeségeit. Engem úgy kezel ő, és a családja is, mintha valami takarítónő lennék a férjemnél, nem ismernek el feleségként, nem hinném, hogy érdekelné egyáltalán, hogy én mit szeretnék. A férjemnek nem tudom megmondani, hogy építse le, mert egy gyenge sz.r. Már többször varázsoltam más témákban, csak annyira erőszakos a csaj, hogy valami ütős kéne.
Nagyon sokféle mód van.
A legegyszerűbb az, hogy felírod egy cetlire a nevét, utána pedig ráhelyezed az összes dühödet, és mindent ami miatt száműzni akarod az életedből (nyugodtan ordibálj, sírj, amit csak akarsz). Ezután vidd a lehető legmesszebb az otthonodtól és valamelyik elem segítségével pusztísd el:
Tűz : égesd el
Víz: keress egy folyór, vagy tavat és dobd bele
Levegő: tépd szét a lehető legkisebb darabokra, és hagyd hogy elvigye a szél
Föld: ásd el
Válaszd azt az elemet, ami a legközelebb áll hozzád (mondjuk én oroszlán vagyok, ami tűz jegy, és amúgy is tűzboszorkánynak mondom magamat, ezért a tüzet választanám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!